VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

VIDEO „Președinta” României, în tandrețuri cu Boureanu la ziua lui Botezatu

Anamaria Prodan nu stă să plângă în pernă. Sâmbătă seară, impresara a ieșit să se distreze, în club, la cheful dat de amicul Cătălin Botezatu, care a împlinit 56 de ani. Prodanca a făcut „furori”, în primul rând, cu ținuta afișată. Arăta precum o „gazelă”, îmbrăcată într-o salopetă imprimată cu dolari, semn că trăiește, așa cum îi place, pe picior mare!

Anamaria Prodan era toată numai un zâmbet și arăta trăsnet. La un moment dat, în cale i-a apărut nimeni altul decât Cristian Boureanu, și el divorțat și veșnic în căutarea sufletului pereche. Cum l-a văzut, Ana, care mai nou are lipici la politicieni, s-a agățat direct de gâtul fostului deputat. Cei doi s-au îmbrățișat îndelung, fără să le pese de privirile iscoditoare ale celor din jur, scrie click.ro .

Anamaria Prodan nici nu a intrat bine în politică și candidează la prezidențiale din partea APP în 2024

Anamaria Prodan vrea să candideze la președinția României și să devină șef de stat. La doar o săptămână după ce a decis să intre în Alianța pentru Patrie, partidul fondat de Codrin Ștefănescu și Liviu Dragnea, Anamaria Prodan a anuțat, într-o conferință de presă, că este dispusă să candideze chiar și la președinția României.

Prodan, vicepreședinte al Alianței Pentru Patrie

Anamaria Prodan este vicepreședinte al APP şi președinte al Organizației de femei a APP. „Știu că intrarea mea în politică este suprinzătoare pentru toată lumea și suținători, dar și critici ai mei! Am făcut pasul acesta pentru că propriile mele experiențe personale m-au determinat să mă aplec asupra rolului femeii în societatea românească și am constat că, deși se discută extrem de mult pe tema creșterii cotei de gen, pe tema egalității de gen, femeile, în mentalul românesc ocupă un loc infim în societate! Consider că am ajuns la maturitatea și înțelepciunea antreprenorială care îmi permit să lupt atât pentru drepturile mele, ca femeie, cât și pentru drepturile româncelor!”, a mai spus impresara.




Citește și:

populare
astăzi

1 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...

2 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

3 Sfidare fără precedent / Kazahstanul a vândut Statelor Unite 81 de avioane militare de fabricație sovietică, prin intermediul unor firme offshore!

4 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

5 Ce se întâmplă în China?