VIDEO Primar PSD după ce-a împărțit plăpumi vârstnicilor: Dumneavoastră nu vă cere nimeni nimic, decât voturi

Primarul comunei Prunisor din judetul Mehedinti, Nandi Covlea (PSD), a transmis participantilor la un eveniment ca pentru a ajunge la bani este nevoie de voturi.

In sala erau, in general, persoane varstnice din comuna, cu ocazia celebrarii cuplurilor care au implinit 50 de ani de casnicie.

Evenimentul a avut loc la Caminul Cultural din localitatea Prunisor, judetul Mehedinti, iar sala a fost plina de persoane varstnice. La un moment dat, in timpul festivitatii, a intrat in sala si primarul Nandi Covlea care le-a adus batranilor plapumi, apoi a tinut un discurs.

Potrivit realitateademehedinti.ro, edilul le-a promis batranilor introducerea retelelor de gaze si, in schimb, le-a cerut voturi.

"Ne-am gandit sa si premiem familiile care au implinit peste 50 de ani de casatorie, lucru foarte important si exemplu de urmat. Ce mai avem noi de facut ca sa fim acolo unde trebuie? Sa bagam gazele in comuna Prunisor.

Nu v-am mintit niciodata cu nimic! Vom avea gaze si atunci putem spune ca avem de toate. Dumneavoastra nu va cere nimeni nimic, decat voturi. Ca sa putem si noi ajunge la bani, de la dumneavoastra cerem voturi, nimic altceva, decat voturi, iar dumneavoastra stiti acuma!", le-a spus primarul Nandi Covlea celor prezenti la eveniment.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Neculai Ontanu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Uitați-vă la crocodilul ăsta gigantic!