VIDEO Priviți, casca unui soldat rus, făcută „terci” din trei pumni!

VIDEO Priviți, casca unui soldat rus, făcută „terci” din trei pumni!

Într-o înregistrare video apărută pe reţelele de socializare, militarii ucraineni par să ironizeze o parte a echimpamentului militar cu care sunt trimişi soldaţii lui Putin pe front.

Un militar ucrainean a vrut să testeze o cască a unui soldat rusFoto: captură Twitter @Nexta_TV

Un militar ucrainean pare că vrea să arate tuturor cum se comportă o cască a unui soldat rus în momentul în care este lovită de un corp contondent, dar un în loc să folosească ceva mai serios, o loveşte doar cu pumnii de câteva ori.

Soldatul ucrainean râde împreună cu cel care îl filmează de felul în care arată casca soldatului rus după ce a fost lovită precum un sac de box.

Casca, o componentă care este vitală pe front, unde au loc deseori bombardamente şi lupte crâncene, a cedat foarte repede după ce un soldat mai bine făcut i-a dat doar trei pumni.

Armata ucraineană a demonstrat clar cu ce căști este echipată "a doua armată a lumii", a relatat NEXTA.

Un canal rusesc de pe Telegram strânge fonduri pentru a cumpăra căști Atlas pentru polițiștii ruşi de frontieră, potrivit analistului militar Rob Lee de la Foreign Policy Research Institute, care urmăreşte constant trupele militare trimise de Putin în Ucraina.

Rusoaicele s-au oferit să trimită ajutoare pe front

De când a început invazia Rusiei în Ucraina, s-a tot vorbit despre proasta echipare a soldaţilor trimişi de Putin să "elibereze" Ucraina.

La sfârşitul lunii mai, tot mai multe grupuri de voluntari din Rusia şi-au unit forțele pentru a ajuta trupele rusești care luptă pe frontul din Ucraina.

Rusoaicele sunt impresionate de situația precară în care se aflau soldații trimiși de Putin în Ucraina și s-au dus cu ajutoare la granița cu Rusia, în pofida faptului că apărarea Rusiei beneficiază de un buget de 66 de miliarde de dolari, scria atunci The New York Times.

Cartofi, spray pentru căpușe, bețișoare de urechi și drone chinezești au fost strânse din donații pentru armata lui Putin şi trimise pe front.


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa