VIDEO Priviți ce-a rămas după plecarea lui Dragnea: trei borduri! „Decorul” de la inaugurarea drumului expres Craiova – Pitești a fost „demontat”

VIDEO Priviți ce-a rămas după plecarea lui Dragnea: trei borduri! „Decorul” de la inaugurarea drumului expres Craiova – Pitești a fost „demontat”

VIDEO Priviți ce-a rămas după plecarea lui Dragnea: trei borduri! „Decorul” de la inaugurarea drumului expres Craiova – Pitești a fost „demontat”. Potrivit unui clip postat pe pagina de Facebook a USR Dloj, utilajele prezente miercuri la inaugurarea drumului expres Craiova – Pitești au fost luate de pe șantier imediat după plecarea liderilor PSD și a televiziunilor prezente la eveniment.

”Utilajele sunt transportate către o altă tăiere de panglică”, au scris cei de la USR Dolj.

Anterior, USR Dolj a postat pe pagina de Facebook o fotografie (vezi sus) cu trei borduri rămase în urma inaugurării șantierului.

”NIMIC! Asta a rămas în lanul unde Dragnea, Manda, Olguța Vasilescu și Cuc au inaugurat, cu fast, marele drum expres Craiova-Pitești. Utilajele au fost retrase, nici țipenie de constructor. Solitară, bordura turnată personal de Olguța de parcă autostrăzile ar avea bordură. Acum e clar că vor să facă acolo un trotuar”, au scris cei de la USR.

Liviu Dragnea, Răzvan Cuc, Olguța Vasilescu și Claudiu Manda au participat miercuri la inaugurarea lucrărilor de construcție a drumului expres Pitești – Craiova, eveniment care a fost organizat la limita dintre județele Argeș și Dolj.



Citește și:

populare
astăzi

1 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

2 Voi vedeți ce le fac ucrainenii rușilor?

3 Așa o fi?

4 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

5 Sexsomnia / O tulburare de somn jenantă despre care nimeni nu vrea să vorbească