VIDEO Priviți cum arată în realitate!/Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

VIDEO Priviți cum arată în realitate!/Noi amănunte despre vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol

Vizita „surpriză” a lui Putin la Mariupol a fost prost înscenată: liderul de la Kremlin, vizibil deformat de vârstă, este așteptat la 3 a.m. cu micul dejun deja pus pe masă, într-un bloc pe care l-a vizitat, scrie defapt.ro .

În plus, pe rețelele sociale se arată că locuitorii blocului ar fi, de fapt, angajați ai serviciilor de securitate, care au mai apărut în imagini în care Putin era înconjurat de cetățeni obișnuiți.

Mai rău, în timpul discuțiilor sale „spontane” cu locuitorii blocului, se aude cineva strigând „Nu este adevărat! Totul este spectacol”. În imagini se poate observa că gărzile de corp devin nervoase și îl caută, din priviri, pe cel care tulbură momentul festiv.

Acest episod, de circa 17 secunde, a fost apoi cenzurat pe canalele Kremlinului.

De altfel, propaganda Moscovei a încercat să mediatizeze masiv acest eveniment. Olga Skabeyeva, supranumită „păpușa de oțel a Kremlinului”, a anunțat că traficul prin Mariupol n-a fost oprit pe timpul acestei vizite – era trei dimineața – iar Putin a condus „ca un cetățean obișnuit”, ba chiar a oprit la stop și a permis mașinilor de transport să-l depășească.

Însă criticii liderului de la Kremlin sesizează regia: acesta este așteptat în fața blocului și vizitează, la trei dimineața, un apartament în care era pregătit micul dejun. În plus, imaginile din acest apartament surprind un Putin complet îmbătrânit și diferit de pozele oficiale.

Anton Gerașcenko, consilier al ministrului ucrainean de Interne, prezintă trei imagini cu Putin și întreabă: „Care credeți că este cel real?”

„Măcelarul s-a întors la locul crimelor”, comentează ucrainenii.

Conform autorităților ucrainene, peste 20.000 de civili ar fi fost uciși în urma bombardamentelor din Mariupol, iar peste 40.000 de oameni au fost deportaţi forţat. „Acesta este unul dintre cele mai grave genocide împotriva civililor din istoria modernă. Armata ne distruge cu intenţie şi fără milă oraşul şi locuitorii săi”, spune primarul Vadim Boicenko.

Imagini din satelit realizate de compania Maxar Technologies surprind amploarea gropilor săpate de către ruși în cimitirele din Mariupol.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...