VIDEO Priviți-o cum fuge, nenorocita, când e întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de la propria conferință!

Priviți-o cum fuge, nenorocita, când a fost întrebată despre 10 august și Carmen Dan! Oameni buni, a fugit de la propria conferință! Viorica Dăncilă a fugit pur și simplu de la propria declarație de presă oficială după CEx al PSD când a fost întrebată despre 10 august și Carmen Dan!

 De la minutul 11.00:

Întrebare: De ce i-ați remaniat?

Dăncilă: Argumentele mele sunt legate de percepția publică a Ministerului de Interne. Eu cred că aici trebuie să avem o schimbare pentru un lucru mult mai bun în minister
Q: Unde a greșit Carmen Dan? Un exemplu?

Dăncilă: Nu vreau să fac trimitere la un anumit eveniment. Am spus că percepția publică legată de MAI și MAE nu e una foarte bună. Pentru mine ca premier e important ca percepția de ansamblu să fie una pozitivă. Acest lucru nu mi-l va dicta strada, dar eu cred că trebuie să aduc în guvern oameni cu credibilitate mult mai mare

Q: Pe 11 august care era percepția publică față de MAI?
Dăncilă: Nu vreau să comentez.

Pe larg

Reporter: Care sunt motivele?

Viorica Dăncilă: Nu am să detaliez motivele, am să repet: îmi doresc o eficiență mai mare în activitatea guvernamentală. Îmi doresc un guvern în care miniștrii să aibă mai multă implicare și să dea un grad de încredere în acest guvern mult mai mare. Nu vreau să ies în fața presei, a opiniei publice și să fac analiza activității lui Carmen Dan sau a altor miniștri pe care îi voi schimba.

Reporter: Oamenii trebuie să știe care sunt motivele pentru care un ministru sau altul pleacă din Executiv. Nu puteți să ne anunțați că dați afară un ministru dar să nu spuneți de ce a plecat ministrul acela.

Viorica Dăncilă: Ministrul știe foarte bine.

Reporter: Carmen Dan a menționat că nu i-ați reproșat nimic din punct de vedere profesional și că a fost o decizie politică. Care au fost argumentele dvs?

Viorica Dăncilă: Argumentele sunt legate de percepția publică a acestui minister și vreau să dau mai multă credibilitate acestui minister și pentru că eu cred că aici trebuie să avem o schimbare pentru a lucra mult mai bine. Nu-mi cereți să dau detalii din interiorul ministerului.

Reporter: Puteți să ne spuneți punctual unde a greșit Carmen Dan?

Viorica Dăncilă: Nu vreau să fac o trimitere la un anumit eveniment. Am spus că percepția publică legată de Ministerul de Interne și am văzut că și la altele, la Ministerul de Externe, nu este una foarte bună în acest moment. Pentru mine, ca premier, este important ca percepția legată de fiecare ministru în parte și percepția de ansamblu pentru Guvernul României trebuie să fie una pozitivă. Acest lucru nu mi-l va dicta strada, fiecare are dreptul să protesteze pentru un anumit lucru, sunt dispusă să ascult nemulțumirile celor care protestează, dar eu cred că trebuie să aduc în Guvern oameni care au un grad de credibilitate mult mai mare.
Reporter: Pe 11 august care era percepția publică în legătură cu ministrul Carmen Dan?

Viorica Dăncilă: Pe?

Reporter: 11 august, după evenimentele din 10 august.

Viorica Dăncilă: Nu comentez acest lucru, nu am de ce să comentez. Acolo sunt mai multe probleme, mai multe reclamații.

Reporter: A trecut aproape un an de atunci și nu ați luat nicio decizie, ce v-a determinat să luați această decizie acum?

Viorica Dăncilă: Am răspuns: percepția publică nu este cea pe care ne-o dorim, s-au acumulat mai multe lucruri, nu e neapărat legată schimbarea de ceea ce s-a întâmplat pe 10 august. Sunt mai multe lucruri și vrem să îmbunătățim percepția publică.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Liviu Avram spune adevărul: Dragă bugetarule, tu te bucuri, dar salariul tău de azi îmi omoară mie pensia de m…

2 Vela, dormi? / Un pompier din București, cercetat disciplinar după ce l-a criticat pe Arafat pe Facebook: Stop s…

3 Foto hot! / Nora lui Dragnea, fără sutien pe Instagram!

4 Informație / Luni se declanșează operațiunea de curățare a României de PSD. Vin vremuri noi, oameni buni

5 Gata? Țiitoarea lui Dragnea a renunțat la inelul de logodnă și s-a vopsit blondă

recomandări

Te ia DNA: Vasii Romeo

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Privește cum o mașină e distrusă la fier vechi în câteva secunde