VIDEO ProTV difuzează imagini cu Dragnea sprinten ca un căprior înainte de a juca scena când se sprijină de Codrin Ștefănescu!

ProTV difuzează imagini cu Dragnea sprinten ca un căprior înainte de a juca scena când se sprijină de Codrin Ștefănescu! Jurnalistii Pro TV l-au filmat, luni, pe Liviu Dragnea in momente in care el credea ca nu este vazut de jurnalisti. Seful PSD se misca foarte sprinten pe holurile Parlamentului, insa atunci cand a iesit in raza vizuala a jurnalistilor l-au apucat brusc durerile din cauza herniei.

Pro TV a prins momentul in care pe Liviu Draghnea il apuca durerile din cauza herniei exact in momentul in care a dat cu ochii de camerele de filmat ale jurnalistilor. Cu putin timp inainte, el era insa foarte sprinten.

Liviu Dragnea si-a facut aparitia in fata jurnalistilor, luni, mergand cu dificultate si sprijinindu-se de secretarul general al partidului Codrin Stefanescu. Raspunzand intrebarilor jurnalistilor, el a spus ca pe Codrin Stefanescu se poate sprijini intotdeauna.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 CCR, asasinii României! / Dr Emilian Imbri, managerul spitalului Victor Babeș: Trei infectați au plecat / Și de la…

2 Cu cine și-o trage Dana Budeanu

3 Document / Pacienții Covid au început să plece din spitale, începând de vineri / Statul rămâne fără instrumentul l…

4 50 de miliarde de dolari. Asta este averea reală a Mafiei PSD care a furat România în ultimii 30 de ani. Numai…

5 Tupeu de „prestator” prin parcuri, la Paris / Ponta, apel dement la nesupunere către populație: Să nu țină cont …