VIDEO ProTV difuzează imagini cu Dragnea sprinten ca un căprior înainte de a juca scena când se sprijină de Codrin Ștefănescu!

VIDEO ProTV difuzează imagini cu Dragnea sprinten ca un căprior înainte de a juca scena când se sprijină de Codrin Ștefănescu!

ProTV difuzează imagini cu Dragnea sprinten ca un căprior înainte de a juca scena când se sprijină de Codrin Ștefănescu! Jurnalistii Pro TV l-au filmat, luni, pe Liviu Dragnea in momente in care el credea ca nu este vazut de jurnalisti. Seful PSD se misca foarte sprinten pe holurile Parlamentului, insa atunci cand a iesit in raza vizuala a jurnalistilor l-au apucat brusc durerile din cauza herniei.

Pro TV a prins momentul in care pe Liviu Draghnea il apuca durerile din cauza herniei exact in momentul in care a dat cu ochii de camerele de filmat ale jurnalistilor. Cu putin timp inainte, el era insa foarte sprinten.

Liviu Dragnea si-a facut aparitia in fata jurnalistilor, luni, mergand cu dificultate si sprijinindu-se de secretarul general al partidului Codrin Stefanescu. Raspunzand intrebarilor jurnalistilor, el a spus ca pe Codrin Stefanescu se poate sprijini intotdeauna.




Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale