VIDEO ProTV difuzează imagini cu Dragnea sprinten ca un căprior înainte de a juca scena când se sprijină de Codrin Ștefănescu!

VIDEO ProTV difuzează imagini cu Dragnea sprinten ca un căprior înainte de a juca scena când se sprijină de Codrin Ștefănescu!

ProTV difuzează imagini cu Dragnea sprinten ca un căprior înainte de a juca scena când se sprijină de Codrin Ștefănescu! Jurnalistii Pro TV l-au filmat, luni, pe Liviu Dragnea in momente in care el credea ca nu este vazut de jurnalisti. Seful PSD se misca foarte sprinten pe holurile Parlamentului, insa atunci cand a iesit in raza vizuala a jurnalistilor l-au apucat brusc durerile din cauza herniei.

Pro TV a prins momentul in care pe Liviu Draghnea il apuca durerile din cauza herniei exact in momentul in care a dat cu ochii de camerele de filmat ale jurnalistilor. Cu putin timp inainte, el era insa foarte sprinten.

Liviu Dragnea si-a facut aparitia in fata jurnalistilor, luni, mergand cu dificultate si sprijinindu-se de secretarul general al partidului Codrin Stefanescu. Raspunzand intrebarilor jurnalistilor, el a spus ca pe Codrin Stefanescu se poate sprijini intotdeauna.Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Raluca Drăgoi, pozată în timp ce face sex oral

2 Așa o fi? / Dubioase și urât mirositoare sunt dedesubturile politicii românești

3 Câh...

4 Așa arată relaxarea la Mamaia

5 Cel mai prost scenariu pentru omenire