VIDEO Reacția șefei DNA după ce Ponta a spus că Dragnea a rugat-o să-i „rezolve” dosarul penal

VIDEO Reacția șefei DNA după ce Ponta a spus că Dragnea a rugat-o să-i „rezolve” dosarul penal

"Nu comentez ce zic inculpatii", a declarat Laura Codruta Kovesi intr-un interviu cand a fost intrebata despre declaratia lui Victor Ponta, care a spus ca Liviu Dragnea "se ruga de Kovesi si Coldea sa il ajute cu dosarul penal". "Kovesi a invocat "obligatia de rezerva" ca magistrat si a adaugat ca "de un an jumatate, aproape doi ani, e o moda ca diversi inculpati sa invoce tot felul de situatii presupuse, inventate, care nu sunt adevarate sau care nu corespund realitatii".

Interviul integral cu Laura Codruta Kovesi:

"Cat priveste inculpatul de care se face vorbire (Liviu Dragnea - n.red.), sa nu uitam ca a fost trimis in judecata in 2013, dupa ce am preluat mandatul la DNA, a fost condamnat intr-un dosar, a fost din nou trimis in judecata intr-un alt dosar, deci nu cred ca poate spune cineva ca a fost favorizat intr-un fel sau altul, cel putin nu atat timp cat eu am detinut functia", a mai declarat Kovesi.

"Eu am obligatie de rezerva ca magistrat si nu pot intra in dialog public cu inculpatii, urmaritii, martorii, acesta e motivul pentru care nu comentam aceste declaratii", a mai spus Kovesi in interviul din cadrul proiectului Once Upon a Time in Romania (www.onceinromania.ro), realizat de Inițiativa România, în parteneriat cu VICE, Fundația Friedrich Naumann pentru Libertate și Ambasada Canadei.

"Motivul 2 e ca, poate si ca o chestiune de tactica, au fost intrebari insistente sa comentez declaratii, si in ianuarie am avut o declaratie publica in care am spus ca e prima si ultima oara cind comentez ce spun anumiti inculpati. Daca ar trebui sa ies zilnic ar trebui sa stau la tv 8-9 ore sa comentez numai aceste lucruri", a mai spus Kovesi.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa