VIDEO România HORROR! Ion Giurescu, fostul șef de cabinet al lui Văcăroiu a AMENDAT NN Pensii! Ascultați ce amenința Dragnea miercuri!

VIDEO România HORROR! Ion Giurescu, fostul șef de cabinet al lui Văcăroiu a AMENDAT NN Pensii! Ascultați ce amenința Dragnea miercuri!

Consiliul Autorității de Supraveghere Financiară a amendat NN Pensii cu 1% din cifra de afaceri, respectiv 750.000 de lei, după ce compania a transmis clienților o scrisoare prin care îi informa că în ultimele săptămâni au existat discuții în spațiul public cu privire la o eventuală decizie de naționalizare a fondurilor de pensii private, a declarat joi Ion Giurescu, vicepresedinte ASF, fost șef de cabinet al fostului premier Nicolae Văcăroiu.

Totodată, Consiliul ASF a decis retragerea autorizării directorului general al companiei, Raluca Țintoiu, și amendarea acesteia cu 100.000 lei.

Ascultați ce amenința Dragnea miercuri seară:

Un control va fi demarat si la BCR Pensii, al carui director general, Radu Craciun, a publicat pe blogul personal o opinie legata de pericolul nationalizarii pensiilor private.

"O sa trimitem un control si la BCR Pensii, dar acolo presedintele (n.a Radu Craciun) a vorbit in nume propriu, nu a informat membri si participanti. Este o chestie un pic diferita", a declarat Ion Giurescu.

Intrebat daca decizia sanctionarii NN vine in urma declaratiilor lui Liviu Dragnea, care a solicitat, miercuri seara la Antena 3, sa ii sanctioneze foarte dur, Ion Giurescu a spus ca nu comenteaza declaratii politice si a precizat ca membrii Consiliului de Administratie al NN au fost audiati de ASF miercuri la pranz, inainte de declaratiile politice.

"Azi vom declansa un control ca sa vedem daca si alte persoane din cadrul NN au fost implicate in aceasta actiune, urmand ca daca se constata si implicarea altora sa luam decizii", a spus vicepresedintele ASF.

Amenzile aplicate de ASF pot fi contestate atat de NN Pensii cat si de Raluca Tintoiu, directorul general al acestei companii.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

5 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu