VIDEO Simona, să nu mai ai încredere în Cosac! În 2014 te-a vândut lui Ponta, ieri te-a trișat cu Firea!

VIDEO Simona, să nu mai ai încredere în Cosac! În 2014 te-a vândut lui Ponta, ieri te-a trișat cu Firea!

Simona, să nu mai ai încredere în Cosac! În 2014 te-a vândut lui Ponta, ieri te-a trișat cu Firea! Da, oameni buni, acest lingău pesedist i-a umbrit ieri Simonei momentul de magie pură de pe Arena Națională. Lumea uită, dar în 2014, când a câștigat pentru prima oară turneul de la București, Cosac s-a făcut preș în fața lui Ponta, chiar la ceremonia de premiere. Și momentul de magie al Simonei a fost umbrit de huiduieli.

Așa cum se poate vedea în filmulețul de mai jos:

Cine credeți că s-a ocupat de demersurile privind organizarea evenimentului de ieri? Da, răspunsul corect este George Cosac. Așa reiese din Comunicatul Primăriei București emis ieri la prânz: 

„Pentru corecta informare a opiniei publice va informam ca ieri, in jurul pranzului, presedintele Federatiei Romane de Tenis, George Cosac, a contactat Primaria Capitalei in vederea organizarii impreuna a unui eveniment care sa marcheze performanta campioanei Simona Halep.

Primaria Municipiului Bucuresti a raspuns prompt acestei propuneri, mai ales ca, la initiativa Primarului General si prin votul CGMB, Simona Halep este cetatean de onoare al Bucurestiului.

Astfel, reprezentantii Primariei Capitalei precum si cei ai Federatiei Romane de Tenis au stabilit, de comun acord, ca Arena Nationala reprezinta cea mai potrivita locatie unde se poate organiza un eveniment de inalta tinuta, asa cum merita o campioana de talia Simonei Halep.”

E limpede, deci, ca să eliminăm orice urmă de suspiciune asupra Simonei, cine a vârât-o, cu un tupeu jegos, în brațele intereselor politice: George Cosac.

Pe care-l mai bănuim de o porcărie. Cine credeți că stătea alături de el, tot ieri, la primirea de la aeroport, conform Aktual24.ro ? Un interlop din Brașov, fost șofer al senatorului șpăgar Constantin Niță. Fostul presedinte al organizatiei municipale a PSD Brasov, Mihai Ghirda, implicat in dosarul de coruptie al fostului ministru Constantin Nita, s-a aflat chiar in spatele Simonei Halep in timpul conferintei de presa pe care a sustinut-o la Aeroportul Otopeni. Ghirda a facut parte chiar din grupul restrans care a intampinat-o pe campioana!!!





Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”