VIDEO Slugă penibilă! Crătițăreasa, amenințări la RISE Project!

VIDEO Slugă penibilă! Crătițăreasa, amenințări la RISE Project!

Slugă penibilă! Crătițăreasa, amenințări la RISE Project! Carmen Dan a declarat că va întreprinde „toate demersurile legale” astfel încât jurnaliștii Rise Project să probeze afirmațiile din anchetă. Asta după ce DNA a anunțat că ce spun cei de la RISE sunt demne de cercetat! Dar ea nu realizează, săraca, în ce postură de pune...

Ministrul de Interne Carmen Dan a anunțat vineri că a făcut toate „verificările necesare”, după ce RISE Project a publicat un raport atribuit Direcției Generale de Informații și Protecție Internă (DGIPI), intitulat "Notă privind aspecte care afectează climatul socio-economic al județului Teleorman", care descrie o "rețea infracțională formată din persoane cu putere de decizie în județ", prin care liderul PSD, Liviu Dragnea, fost președinte al Consiliului Județean Teleorman, ar fi fraudat fonduri europene și guvernamentale. În nota atribuită DGIPI, Liviu Dragnea este prezentat ca "deținătorul majoritar al acțiunilor la purtător de la SC Tel Drum SA".

„Acel document emană de la o instituție.De dapt, este trecut pe document antetul unei instituții. Vorbim despre Ispectoratul de Poliție al județului Teleorman. Vă anunț că am făcut verificări serioase în registrele și acest document nu se regăsește înregistrat instituțional, cum era normal. Mai mult decât atât, am făcut verificări la DGIPI. DGIPI deja a anunțat că a emis acel document, nu s-a regăsit nici în evidențele acestei structuri. Am făcut verificări și la IGPR, nu este înregistrat acest document nici în arhiva acestei instituții, ceea ce mă face să desprind concluzia firească că acesta este un document preconceput, prefăcut în alte scopuri”, a declarat Carmen Dan.

Carmen Dan a declarat că va întreprinde toate demersurile legale astfel încât jurnaliștii Rise Project să probeze afirmațiile din anchetă.

„Pentru faptul că în spațiul public încă se speculează că acest document ar proveni de la DGIPI și pentru că eu consider că acest lucru afectează imaginea ministerului, vă anunț că voi întreprinde toate demersurile legale pentru ca cei care au făcut asemenea afirmații, o să le probeze. Vorbesc de cei care spun că această anchetă jurnalistă are la bază un document emis de DGIPI. (...) Vă mai spun ceva în premieră de data asta. Am informații - și nu le-aș spune dacă nu aș considera că sunt informații certe – că acest document inițial nu a avut niciun antet și mă opresc aici.”, a mai spus Carmen Dan.



Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

5 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”