VIDEO „Sunt șocat, drona a explodat. Sunt schije pe drum!”/Ucraina a lovit Moscova, într-un atac lansat în mijlocul nopții

VIDEO „Sunt șocat, drona a explodat. Sunt schije pe drum!”/Ucraina a lovit Moscova, într-un atac lansat în mijlocul nopții

Mai multe imagini apărute pe rețelele sociale indică o explozie care s-a produs într-o zonă de la periferia Moscovei în noaptea de sâmbătă spre duminică, 19 noiembrie.

Sursele indică faptul că o dronă lansată de Ucraina a fost lansată în Bogorodskoye, zonă din districtul administrativ de est al oraşului Moscova.

Un cetățean rus a filmat resturi împrăștiate pe autostradă, în timp ce conducea mașina. "Sunt șocat, drona a explodat. Sunt schije pe drum!", afirmă acesta în timpul filmării.

Un alt film urcat online surprinde explozia cu o cameră de supraveghere.

De cealaltă parte, primarul Moscovei, Serghei Sobianin, declară pe canalul său Telegram că apărarea antiaeriană rusă ar fi distrus drona.

"O încercare de atac cu dronă asupra Moscovei a fost dejucat de forţele de apărare aeriană în districtul urban Bogorodskoye în această noapte. Fără daune sau victime ca urmare a căderii resturilor. Serviciile de urgenţă lucrează la faţa locului", a postat Sobianin.


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat