VIDEO „Tata nu mai vorbește cu mine”/Diana Șoșoacă, repudiată și de propriul tată, plus alte amănunte

VIDEO „Tata nu mai vorbește cu mine”/Diana Șoșoacă, repudiată și de propriul tată, plus alte amănunte

Prin acțiunile ei iresponsabile, de natură conspiraționistă, anarhistă, irațională, senatoarea rusofilă Diana Iovanovici-Șoșoacă e detestată și abandonată nu doar de colaboratorii ei politici, ci și de tatăl ei! Bolnav, „aproape total paralizat”, acesta n-a iertat-o pentru că l-a vizitat nevaccindată anti-Covid și fără mască, punându-i viața în pericol!, relatează ziaristii.com .

În dialogul nocturn – live pe Youtube – pe care l-a avut acum patru zile cu țuțărul ei Luis Lazarus (care speră să prindă un mandat de parlamentar sau chiar europarlamentar pe lista S.O.S. România), isterica Diana Iovanovici-Șoșoacă (48 de ani) a scăpat o informație-cheie, peste care a încercat să treacă repede: „Tata nu mai vorbește cu mine de când m-am dus nevaccinată și fără «botniță»”.

Senatoarea Urlătoare, băgată în Parlament de AUR-ul lui George Simion, s-a referit la campania sa iresponsabilă împotriva vaccinării și a purtării măștii de protecție, prin care și-a pus în pericol inclusiv părinții. Din câte se înțelege, tatăl ei s-a înfuriat când ea s-a dus la patul suferinței lui ca o bezmetică, riscând să-l infecteze cu Covid-19, ceea ce în situația lui putea să-i fie fatal.

Ceva mai târziu, în cadrul aceleiași „emisiuni”, Șoșoacă a vorbit din nou despre tatăl ei, răspunzând astfel câtorva comentarii. Ea a încercat să folosească un ton dulceag, parcă pentru a acoperi gravitatea „pedepsei” pe care i-a aplicat-o tatăl ei: refuzul de a-i mai vorbi!

„Tatăl meu e un inginer hidro, care a lucrat la hidrocentrala Lotru-Ciunget. Se numește Liubomir, pentru că provine din Macedonia, din Skopje. Bunica mea l-a născut aici, a venit cu el gravidă în 8 luni și l-a născut aici. Este un om extraordinar, care a citit foarte mult, dar care este foarte bolnav și este aproape total paralizat de foarte mulți ani, din cauza unei poliomielite”, a spus Șoșoacă.

VIDEO: Momentul recunoașterii – la minutul 1.07:32

„Luați labele de pe familia Șoșoacă!”

În „emisiunea” pe care și-a comandat-o la Lazarus, Diana Șoșoacă a manifestat multă instabilitate și a produs momente de isterie, urlând ca apucata, deși n-o fugărea nimeni, iar Lazarus avea limba deosebit de catifelată.

La un moment dat, senatoarea Șoșoacă striga la unii – nu se știe la cine – să-i lase familia în pace, să nu i-o destrame, deși până atunci îl acuzase pe Silvestru Șoșoacă, încă soțul ei, că e vinovat pentru iminentul divorț. Totuși, ea a dat de înțeles că Sistemul, serviciile, Statul Paralel, Oculta Mondială vor să-i separe pe soții Șoșoacă!

Dar e OK: apare fiara și rezolvă totul! Dacă e nevoie, sfâșie pe cine trebuie.

Diana Șoșoacă: „Nimeni nu vine să dea afară oamenii din S.O.S.! Nimeni nu va îndrăzni să preia partidul ăsta! Pentru că va trebui să înfrunte fiara din mine! Și alături de mine, în S.O.S. România, sunt mii de fiare, care sfâșie pe oricine va îndrăzni să încerce să distrugă S.O.S. România! Așa că, Sistem de rahat, servicii de rahat, luați labele de pe S.O.S. România și de pe familia Șoșoacă!”

„Băi, când vne tsunami-ul, când vine uraganul Șoșoacă, mătură tot din calea ei, mă!”

În monologul nocturn, Șoșoacă face afirmații demente, de natură clinică. Ea halucinează dublu cacofonic: „Nu există în istoria României o acțiune mai dezastruoasă ca cea împotriva familiei Șoșoacă, care s-a întâmplat acum. Nu există!”.

Nici războaiele mondiale, nici ocupația sovietcă, Turtucaia sau pierderea unor teritorii nu sunt „mai dezastruoase” decât cea „acțiunea împotriva familiei Șoșoacă” – pe care nu știm cine o organizează, în afară de Șoșoacă și Șoșocul ei!

Delirul continuă: „Eu nu m-apuc să fac rău celui mai important copil al României, mișcarea care va salva România!” (se referă la S.O.S. România).

Urlătoarea vorbește despre ea însăși la persoana a treia – alt semn clinic: „Continuăm lupta și învingem, șoșocarii mei! Diana e de neoprit!”.

Apoi vin fenomenele meteorologice: „Băi, când vne tsunami-ul, când vine uraganul Șoșoacă, mătură tot din calea ei, mă!”.

Și brusc, „uraganul” cade din nou în depresie! Își amintește de Șoșocul ei și-i dă cu tifla, na-na-na: nu merge cu el la concert! Strigă Urlătoarea: „.. și apoi să-i dai persoanei pe care ai denigrat-o cel mai mult un mesaj: «Vii cu mine la concert miercuri?». Nu, nu vin cu tine la concert miercuri!”.

Vocea cade la fel de brusc pe o frecvență duioasă, cu bătaie la Șoșocul cel ingrat: „Poate pentru unii e bine să fie singuri o vreme, ca să înțeleagă ce-au avut și au pierdut… și cum pot să-și mai revină…”. Cum s-o pierzi, mă, pe Șoșoacă? Păi, cine mai strigă la tine, în live – „Ține, mă, boule, asta! Nu ești în stare de nimic! Tot eu trebuie să le fac pe toate”?!

Șoșocul e rău, Lazarus e bun! „Îți mulțumesc, Luis! Îți mulțumesc, prietene! Băi, nu m-ai lăsat să cad! Și mi-ai spus: «Te implor, Diana – rupe-i în două!»”

Isterică-isterică, dar vocea i se înduioșează când i se adresează lui Luis Lazarus, care tace ca mormolocul, dar dă din cap de zici că are febră. O aprobă, îi ștampilează din claviculă toate aberațiile.

Când vorbește de Șoșocul ei, senatoarea urlă, e de balamuc. Când îi mulțumește lui Lazarus, zâmbește ca o adolescentă romantică.

  • „Îți mulțumesc, Luis! Îți mulțumesc, prietene! Ai fost alături de mine necondiționat. Băi, nu m-ai lăsat să cad!”
  • „Știi, Luis… adu-ți aminte când, în urmă cu un an, am trecut printr-un moment groaznic, pe care nu l-am făcut public, l-am ascuns cât am putut. Și mi-ai spus: «Te implor, Diana, nu renunța, pentru că nimeni, niciodată, n-a ajuns singură, fără niciun ajutor – fără servicii, fără nimic – unde-ai ajuns tu! Rupe-i în două!». Băi, am simțit în momentul ăla…. băi… Uită-te la mine ce-ți spun: o să-ți mulțumesc toată viața mea pentru tot ce-ai făcut pentru mine, pentru câte m-ai învățat și în câte momente m-ai apărat. O să-ți port un respect deosebit”.

Șoșoacă se compară cu Iisus

Luată de val, incapablă să rămână rațională măcar 60 de secunde, Diana Iovanovici-Șoșoacă alunecă rapid și spre blasfemie. Da, se compară cu Iisus Hristos!

Șoșoacă: „Singurul lucru pe care l-am avut în cap a fost: «Îndrăzniți, căci eu am biruit lumea!». De 2.000 de ani, această religie minunată a iubirii, adusă de Iisus Hristos, încearcă să ne facă mai buni. Dar… s-ar fi putut produce schimbări de spiritualitate, de evoluție a omenirii, dacă Iisus Hristos n-ar fi fost trădat de cel care stătea cel mai aproape la masă?! Iuda are două calități… de fapt, o calitate și un defect. Defectul este că a trădat. Calitatea… fără trădarea lui, Iisus n-ar fi putut învia a treia zi după Scripturi. Câte zile sunt, Luis? Trei! Hă-hă-hă-hă-hă!”

Când hăhăie suin „Câte zile sunt, Luis? Trei! Hă-hă-hă-hă-hă!”, Șoșoacă se referă la cele trei zile care au trecut de când „a trădat-o” Silvestru Șoșoacă, pe care-l consideră Iuda al ei. Până la comparația grotescă mai e un singur pas: Mântuitorul Iisus l-a avut pe Iuda al Lui, „mân(t)uitoarea” Șoșoacă îl are pe Iuda-Silvestru.


Citește și:

populare
astăzi

1 Umbrărescu și-a adus „monștrii” pe șantier să termine cei 10 km lipsă din Autostrada Vestului

2 Tolontan, articol prin care îngroapă mitul Nicușor Dan... Ce dezvăluie cunoscutul jurnalist...

3 VIDEO Voi ascultați ce spune Armand Goșu despre Rusia și complicitățile cu anumite țări?

4 De citit. Atât de mare o fi diferența de tehnologie între SUA și ceilalți?

5 Foarte interesante amănunte...