VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”.

„Pentru cei care au fost ingrijorati de soarta mea de astazi, vreau sa le spun urmatorul lucru: celor de bine sa ii asigur ca nu s-a intamplat absolut nimic. Nu m-au chemat ci am fost eu acolo, cerand acest lucru ca urmare a unei informari primite de la DNA cu privire la un dosar in care am fost si eu interceptat. Am vrut sa merg la DNA pentru a asculta, pentru a vedea exact despre ce a fost vorba, recunosc ca nici pana astazi nu stiu care a fost speta, nu m-a interesat, va spun sincer. Iar pentru cei care imi vor altceva decat binele, le doresc si eu acelasi lucru si sa nu isi mai piarda timpul incercand sa afle despre mine pentru ca nu au ce, dar sa nu uite ca am ce spune”, a spus Teodorovici intr-un mesaj video înregistrat și postat pe pagina sa de Facebook.

Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleorman, Dolj...

Fostul ministru PSD a furnizat informații despre niște deturnări de Fonduri în care sunt implicați mai mulți baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleorman, Dolj...

 El a declarat la ieșirea de la DNA că sunt politicieni cu „funcţii foarte înalte” care ar trebui să fie subiectul verificărilor făcute de procurori.

„Mi-am adus aminte de unele discuţii pe care le-am avut cu diverşi politicieni de la acea vreme în funcţii foarte înalte din toate partidele politice şi mi-a trezit un gust amar şi am zis că poate cei care ar trebuie să fie subiectul acestor verificări tocmai nu sunt”, a spus Eugen Teodorovici.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 No comment: Ce scrie Rizea despre „Dănuța Budeanu” și „site-ul cuplului Firea / Pandele”

2 Groparii României. Oamenii din umbră / Unde credeți că greșește omul ăsta?

3 Adevărul despre ce se întâmplă în America?

4 Cine este Dorinel Umbrărescu, cel mai puternic constructor român. A câștigat într-o lună contracte de 2 miliar…

5 VIDEO Ceaușeasca și Bobu, varianta 2020. Oameni buni, acesta este PSD!