VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

VIDEO Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”

Teodorovici, mesaj mafiot filmat: „Unii să nu uite că am ce spune la DNA”.

„Pentru cei care au fost ingrijorati de soarta mea de astazi, vreau sa le spun urmatorul lucru: celor de bine sa ii asigur ca nu s-a intamplat absolut nimic. Nu m-au chemat ci am fost eu acolo, cerand acest lucru ca urmare a unei informari primite de la DNA cu privire la un dosar in care am fost si eu interceptat. Am vrut sa merg la DNA pentru a asculta, pentru a vedea exact despre ce a fost vorba, recunosc ca nici pana astazi nu stiu care a fost speta, nu m-a interesat, va spun sincer. Iar pentru cei care imi vor altceva decat binele, le doresc si eu acelasi lucru si sa nu isi mai piarda timpul incercand sa afle despre mine pentru ca nu au ce, dar sa nu uite ca am ce spune”, a spus Teodorovici intr-un mesaj video înregistrat și postat pe pagina sa de Facebook.

Teodorovici a TURNAT două ore la DNA! Baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleorman, Dolj...

Fostul ministru PSD a furnizat informații despre niște deturnări de Fonduri în care sunt implicați mai mulți baroni PSD și președinți de CJ-uri din zona Moldovei și Teleorman, Dolj...

 El a declarat la ieșirea de la DNA că sunt politicieni cu „funcţii foarte înalte” care ar trebui să fie subiectul verificărilor făcute de procurori.

„Mi-am adus aminte de unele discuţii pe care le-am avut cu diverşi politicieni de la acea vreme în funcţii foarte înalte din toate partidele politice şi mi-a trezit un gust amar şi am zis că poate cei care ar trebuie să fie subiectul acestor verificări tocmai nu sunt”, a spus Eugen Teodorovici.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 „Această funcție revine prin tradiție Statelor Unite” / Băsescu dezvăluie că nu România l-a propus pe Mircea Geoană la NATO!

5 Articol dubios despre România apărut în presa de la Budapesta...