VIDEO Trebuie să vedeți asta! Dragneo, ăsta e șeful tău ideologic în Europa, infractorule!

VIDEO Trebuie să vedeți asta! Dragneo, ăsta e șeful tău ideologic în Europa, infractorule!

Trebuie să vedeți asta! Dragneo, ăsta e șeful tău ideologic în Europa, infractorule!  Fostul preşedinte al Parlamentului European şi contracandidatul Angelei Merkel pentru fotoliul de cancelar, Martin Schulz a fost duminică într-o vizită electorală la Wiesbaden, oraș din landul Hessa (vestul Germaniei).

Acolo a fost interpelat de un român, Christian Irimia Balazs: „ La începutul anului în România au fost cele mai mari proteste de după Revoluţie. Domnul Liviu Dragnea voia să modifice legi care ar fi micşorat pedepsele pentru faptele de corupţie. Dumneavoastră atunci ai făcut un videoclip. Ce le transmiteţi românilor din Germania şi din Europa în legătură cu modificările de lege propuse şi cum vă poziţionaţi referitor la Liviu Dragnea, ca şi persoană politică?”, l-a întrebat Christian Irimia Balazs.

"Vă spun acum trei puncte ce i-am transmis și domnului Dragnea personal. Aceste legi sunt absolut greșite. Și dacă ar fi fost la voi și eu aș fi fost la demonstrații. Corupția trebuie eliminată de la rădăcini și dacă în partidul meu există corupți eu personal voi rezolva problema. Apropos, am dat afară un vicepreședinte din fracțiunea mea, Adrian Severin (2011), exact de asa ceva (corupție).", i-a răspuns Martin Schulz.




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”