VIDEO TROMPETA și Loteria, PARANGHELIE lângă MORMÂNTUL Colectiv! Chiar și Radu Tudor s-a declarat ORIPILAT!

VIDEO TROMPETA și Loteria, PARANGHELIE lângă MORMÂNTUL Colectiv! Chiar și Radu Tudor s-a declarat ORIPILAT!

Lipsă crasă de respect. Tipică PSD. Paranghelie organizată în centrul Bucureștiului, lângă miile de oameni ce plângeau victimele din Colectiv, relatează Antena3! Petrecere și voie-bună, duminică, la nici 300 de metri de locul în care erau comemorate victimele din #Colectiv.

Jurnalistul Mihai Ursu a postat pe Facebook mai multe clipuri, realizate în apropiere de Biblioteca Națională, acolo unde Loteria Română și Primăria au organizat un spectacol.

Dansuri și muzică la un volum indecent, în timp ce alături mii de oameni plângeau victimele tragediei din #Colectiv.

 ”Cineva de la Loteria Română o să răspundă. Această atitudine reflectă modul în care sunt văzuți membrii acestei comunități, rockerii” crede Mihai Ursu.

Chiar și Radu Tudor s-a declarat oripilat

”Să organizeze o paranghelie cu lăutari? Nu există absolut nicio scuză. Trebuiesc luate măsuri radicale, sunt oameni care nu au auzit de ce trebuia să se întâmple astăzi? Ce legătură au ei cu România, de o săptămână numai despre asta se vorbește, ar fi trebuit să fie o zi de comemorare, o zi în care să ne gândim la cei care au murit atât de tineri fără să aibă vreo vină” a spus și Radu Tudor, realizatorul emisiunii ”Punctul de întâlnire” de la Antena3.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa