VIDEO Tudose a plecat pe ușa din spate de la ședința coaliției. Pensiile speciale sunt în pericol! Fiola, băgată în ședință de premier

VIDEO Tudose a plecat pe ușa din spate de la ședința coaliției. Pensiile speciale sunt în pericol! Fiola, băgată în ședință de premier

Şedinţa coaliţiei de guvernare PSD - ALDE a luat sfârșit! La ședință au fost prezenți și premierul Mihai Tudose, dar și câțiva miniștri, care au plecat prin ușa din spate, deși promiseseră că vor sta la declarații cu jurnaliștii după finalizarea ședinței. La declarații au mai rămas doar liderii coaliției Liviu Dragnea și Călin Popescu Tăriceanu.

Potrivit ultimelor informații, ministrul Muncii Lia Olguța Vasilescu a fost chemată la Guvern de către premier, informează Antena3.

Declarații Tăriceanu:

”Legea pensiilor speciale, despre care primul ministru și ceilalți membri ai Guvernului ne-au arătat că legea actuala prevede niște anomalii.

Pensiile speciale ajung să fie mai mari decât salariul propriu zis al angajatului, ceea ce este o anomalie care trebuie corectată și se va introduce un principiu conform căruia nicio pensie nu poate fi mai mare decât salariul. A doua parte a discuției și aș vrea să dăm asigurări că nicio pensie nu se va diminua.

Totodată, doamna ministru a Muncii ne-a informat că se lucrează cu ministrul de Interne și cel mai probabil că va urma o creștere cu 10% a angajaților din MAI”, a declarat Călin Popescu Tăriceanu.

 Printre cei care au venit la reuniunea desfăşurată la sediul central al ALDE se numără miniştrii Carmen Dan, Adrian Ţuţuianu, Sevil Shhaideh, Lia Olguţa Vasilescu, Teodor Meleşcanu, Viorel Ilie.

Liderii PSD-ALDE s-au întâlnit luni, de la ora 12.00, în cadrul şedinţei coaliţiei de guvernare, pentru a analiza activitatea Guvernului Tudose din ultima săptămână, precum şi pentru a discuta despre modificarea Legii pensiilor militare.



Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...