VIDEO Uite prostul, bă! Cică ăsta este profesor de lupte

VIDEO Uite prostul, bă! Cică ăsta este profesor de lupte

Un profesor de Lupte de la Liceul cu Program Sportiv "Bihorul" din Oradea s-a filmat pe el și pe elevii săi, în sala de clasă, cu măști de clovn, și a pledat pentru proteste față de purtarea măștilor și măsurile luate de guvern pentru limitarea răspândirii coronavirusului în școli. De asemenea, el a făcut trimitere la activistul George Simion, care militează pentru Unirea României cu Republica Moldova.

Profesorul de Lupte Nelu Pop de la Liceul cu Program Sportiv apare într-o înregistrare video postată pe pagina sa de Facebook cu o mască de clov pe față și spune că ”guvernul ne obligă să purtăm măști, să ne comportăm ca niște animăluțe în țarc”.

Apoi acesta filmează elevii care au măști care reprezintă animale și spune că ”animăluțele au doar cinci minute de pauză. Nu au voie să își dea măștile jos, merg la toaletă pe rând, dacă vor să tragă o gură de aer, la fel, pe rând, la geam să respire”.

„Fiecare animăluț stă cuminte la el în țarc, asta vrea și asta ne cer cei care ne conduc, asta vrea ministerul, să stăm supuși, să stăm precum animăluțele în țarc”.

Profesorul subliniază că clipul este o formă de protest și îndeamnă la proteste pașnice, în timp ce își dă jos de pe față masca chirurgicală.

”Și la fel cum George Simion stă noapte de noapte, supus unor abuzuri, începând cu autoritățile, să încercăm să schimbăm ceva... Să nu devenim niște animăluțe care nu putem gândi...cu botnița pe gură. Haideți să ne unim sub o românie unitară”, a spus Nelu Pop.

Subliniem că orele de sport se fac doar în contextul în care nu se practică sporturi de contact și fără minge.
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

3 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…