VIDEO ULTIMA ORĂ Un bărbat și-a împușcat mortal fosta soție, apoi a încercat să se sinucidă

VIDEO ULTIMA ORĂ Un bărbat și-a împușcat mortal fosta soție, apoi a încercat să se sinucidă

Un bărbat şi-a împuşcat fosta soţie, în plină stradă, în localitatea Vânju Mare din judeţul Mehedinţi, după care a încercat să se sinucidă. Femeia a murit.
Poliția Județeană Mehedinți a transmis că joi dimineață polițiștii au fost anunțați prin 112 că în centrul oraşului Vânju Mare un bărbat ar fi tras cu un pistol într-o femeie, după care şi-ar fi tras mai multe focuri de armă în piept, scrie News.ro.

Potrivit ultimelor date femeia împușcată în cap a decedat.

La faţa locului a mers un echipaj de poliţie care a constatat că cele sesizate se confirmă. Sursa citată a precizat că la faţa locului au ajuns şi un echipaj SMURD şi unul de ambulanţă.
”Echipajele medicale au constat că femeia a decedat, bărbatul fiind transportat la o unitate medicală, pentru acordarea de îngrijiri medicale”, au mai transmis poliţiştii.
La fața locului se află o echipă de cercetare formată din poliţişti de investigaţii criminale şi criminalişti, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul Tribunalului Mehedinţi.
Potrivit presei locale, femeia era fosta soţie a bărbatului.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale