VIDEO Un cunoscut lăutar din Ploiești a murit la spital după ce a fost încătușat de trei polițiști

VIDEO Un cunoscut lăutar din Ploiești a murit la spital după ce a fost încătușat de trei polițiști

Un ploieștean în vârstă de 31 de ani a murit marți, 22 mai, la spital în condiții rămase până la această oră suspecte. Bărbatul, un lăutar cunoscut în Ploiești, Constantin Paraschiv, zis Tony, a provocat un accident rutier în centrul orașului, devenind ulterior recalcitrant.

A fost imobilizat și încătușat de polițiști, dus la spital pentru analize medicale unde a intrat în stop cardio-respirator, fără a mai putea fi resuscitat.

Polițiștii prahoveni susțin că șoferul avea un comportament specific consumului de substanțe psihoactive. Cauza decesului urmează să fie stabilită după ce medicii legiști vor face necropsia.

În secvența imobilizării șoferului, filmată de un martor, se poate observa cum bărbatul este culcat la pământ, încătușat cu mâinile la spate și ținut de trei polițiști și de doi membri ai echipajului SMURD.

Sursa video: incisivdeprahova.ro



Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...