Viktor Orban a fost singurul premier care a venit în PE pentru a-şi apăra ţara, afirmă Daul

Viktor Orban a fost singurul premier care a venit în PE pentru a-şi apăra ţara, afirmă Daul

Viktor Orban a fost singurul premier care şi-a prezentat poziţia în plenul Parlamentul European, a declarat liderul Partidului Popular European (PPE), Joseph Daul, care a criticat absenţa şefilor de Guvern din România şi Bulgaria în Legislativul european.

Viktor Orban a fost singurul premier care a venit în PE pentru a-şi apăra ţara, afirmă Daul (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

În prezent, Uniunea Europeană critică Guvernele socialiste din România şi Bulgaria, dar "liderii din aceste ţări nu au venit în Parlamentul European", a declarat liderul PPE.

Daul a mai afirmat că ascensiunea partidelor extremiste şi eurosceptice în Europa are loc în urma unei gestionări greşite a crizei economice. El a apreciat că numărul eurodeputaţilor din partidele extremiste în Parlamentul European va creşte în urma alegerilor din luna mai.

Întrebat despre intervenţia Rusiei în Crimeea, liderul PPE avertizat în legătură cu pericolul privind repetarea scenariului în Republica Moldova.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Încă o dovadă a „corectitudinii” occidentale... Ți se face scârbă când citești așa ceva...

2 Sisteme de apărare aeriană din Crimeea ar fi fost lovite cu rachete ATACMS

3 O dezvăluire care dă de gândit / „Din păcate, nu am avut ocazia să-l cunosc pe Zelensky în persoană. Probabil că are alte lucruri de făcut”

4 Anumiți „grei” din intelligence beneficiază de o protecție specială, care îi face imuni?

5 Așa o fi, cum zice omul ăsta?