Vin MARILE ARESTĂRI! Rahatul de Tăriceanu scos la înaintare: Parlamentarii SĂ REFUZE cererile DNA!

Vin MARILE ARESTĂRI! Rahatul de Tăriceanu scos la înaintare: Parlamentarii SĂ REFUZE cererile DNA!

Vin marile arestări! Vine Black Cube! Și l-au scos pe Tăriceanu să spună ce-au pregătit! Folosind, ce tupeu de borfaș, site-ul Senatului României! Rahatul Tăriceanu a facut duminica, pe site-ul oficial al Senatului, un "Apel catre Parlamentari" prin care le cere sa nu se mai pronunte in vreun fel pe cererile venite de la Directia Anticoruptie!

Tariceanu sustine ca DNA scoate, inainte de alegeri, "dosare inconsistente", cu intamplari vechi spune ca "nu are incredere in acest mod de operare.

UPDATE 21.09 „Inainte de alegerile locale am vazut ca DNA-ul a incercat sa faca selectia candiatilor, acelasi lucru s-a intamplat si acum”, a spus rahatul de Tariceanu la Digi 24.

„Ca un facut, acum incep valuri si valuri de dosare”, a sustinut liderul Senatului, adaugand ca „nu mi se pare normal ca, in loc sa decida alegatorii, sa decida DNA inainte de a incepe campania electorala”

Rahatul a declarat ca este „vorba de atacuri premeditate de discreditare nu a clasei politice, ci a institutiei Parlamentului.”

„Parlamentul nu este decat o reflectare a societatii in ansamblul ei, nu poate fi mai bun sau mai rau decat societatea”, a afirmat acest rahat care este presedintele Senatului.

Intrebat daca nu cumva apelul sau nu reprezinta un abuz in care exista prevederi legale clare privind solicitarile Justitiie, Tariceanu a replicat ca „eu trag un semnal de alarma ca sunt derapaje grave”

„E un semnal pe care Parlamentul trebuie sa-l dea, nu trebuie sa devina o jucarie pe masa doamnei Kovesi”, a adaugat el.

Textul publicat de acest rahat aruncat de corupți în ventilatoare:

„Cu aceasta motivare, fac un apel catre parlamentarii din ambele Camere sa refuze a se mai pronunta in vreun fel pana la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA", ii indeamna el pe toti colegii sai parlamentari.

”Este binecunoscută poziția mea potrivit căreia DNA nu mai slujește de mult Justiția, ci, în spatele paravanului luptei necesare și legitime cu corupția, a devenit prea adesea un instrument folosit pentru anihilarea adversarilor politici ai celor care dirijează pe căi oculte activitatea acestei instituții.
Scenariul din campania electorală pentru alegerile locale, când DNA a scos în public cu surle și trâmbițe mediatice tot felul de dosare inconsistente, motiv pentru care au fost respinse de instanțe sau despre care nu s-a mai auzit nimic, dar care și-au atins atunci scopul eliminării din cursă a unor candidați nedoriți și incomozi, se repetă acum înaintea campaniei pentru alegerile parlamentare. Întâmplări vechi, petrecute cu 5, 6, 7 sau 8 ani în urmă, revin tocmai acum în atenția procurorilor de la DNA, coincidență, cu doar 2 luni înainte de alegeri. Așa cum n-am crezut vreodată în arestările făcute vineri, tot astfel nu am încredere în acest mod de operare al DNA.
Cu această motivare, fac un apel către parlamentarii din ambele Camere să refuze a se mai pronunța în vreun fel până la finalul legislaturii asupra cererilor venite de la DNA. Dacă dosarele respective au așteptat atâția ani, înseamnă că nu este nicio urgență și ele pot să mai aștepte ca viitorul Parlament să se pronunțe.
Doresc să se înțeleagă foarte clar că acest apel nu are niciun fel de legătură cu aparteneța politică a politicienilor vizați de DNA sau cu relațiile interumane la un moment dat. Eu apăr de mai multă vreme niște principii, cum ar fi principiul separației puterilor în stat, indiferent de numele celui în cauză: Elena Udrea, Victor Ponta sau alții.

Nu putem să mai acceptăm judecăți cu măsură dublă. Când DNA trimte la repezeală un dosar la Parlament, parlamentarii trebuie să se conformeze,pentru că altfel sunt certați de Președintele Iohannis și de alți membrii ai corului prezidențial. Simultan, cei suspectați de DNA sunt supuși unor presiuni de a demisiona. Dubla măsură s-a văzut limpede când procurorul-șef al DNA a fost acuzat de plagiat, dar corifeii cinstei și codurilor de integritate s-au uitat în altă parte, și au uitat principiile valabile doar pentru ceilalți”

 




Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...