Viorica Dăncilă demisionează de la șefia PSD. Liderii PSD își împart funcțiile în biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament

Viorica Dăncilă demisionează de la șefia PSD. Liderii PSD își împart funcțiile în biroul lui Marcel Ciolacu de la Parlament

Liderii PSD s-au reunit luni seară, într-o ședință informală, la Parlament pentru a discuta viitorul partidului. Întâlnirea are loc în contextul în care președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu a avut o discuție cu Viorica Dăncilă și a convins-o pe aceasta să-și depună demisia din fruntea partidului, potrivit surselor HotNews.ro. Decizia urmează să fie anunțată la ședința Comitetului Executiv al PSD programată marți.

La acestă oră Marcel Ciolacu discută la Parlament cu primarii de sectoare, cu alți lideri PSD, potrivit surselor G4Media.

În biroul șefului Camerei Deputaților au ajuns liderul PSD Vrancea Marian Oprișan, Aladin Georgescu de la PSD Mehedinți, șeful organizației Tulcea Horia Teodorescu, Paul Stănescu de la PSD Olt, Niculae Bădălau de la Giurgiu, Claudiu Manda de la organizația Dolj. La discuții participă și europarlamentarul Dan Nica. Aceleași surse au precizat că Marcel Ciolacu ar urma să discute înainte de ședința CEx cu cel puțin 35 de șefi de organizații.

 Marcel Ciolacu, pe Facebook, despre discuția cu Dăncilă: A fost o discuție calmă, așezată și productivă

Marcel Ciolacu a postat pe Facebook un mesaj, după discuția cu Viorica Dăncilă:
„Am discutat în această seară cu Viorica Dăncilă, despre întâlnirea pe care urmează să o am cu președinții de organizații pentru a discuta despre rezultatului obținut la aceste alegeri. Este firesc sa se întâmple acest lucru după orice scrutin.
Vreau să spun cât ce poate de clar că această discuție a fost una calmă, așezată și productivă.
A fost o campanie în care s-a muncit mult, mulțumim tuturor celor care s-au implicat și mulțumim milioanelor de români care au dat un vot de încredere Partidului Social Democrat și Vioricăi Dăncilă.
A fost un rezultat care nu ne mulțumește pe niciunul dintre noi, dar asta nu înseamnă ca nu există soluții.
Vreau să îi rog pe colegii mei să se gândească la obiectivele noastre pentru alegerile de anul viitor. Rămânem o echipă, rămânem împreună, așa cum am făcut-o întotdeauna în momente mai complicate. PSD este în continuare un partid puternic”.


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”