Voi vota pentru un popor de tâmpiți

Voi vota pentru un popor de tâmpiți

România este ruptă în două.  Niciodată nu a fost mai evidenta în istorie falia care desparte cele două Românii. Într-o parte este România care munceşte de dimineaţă până seară, antreprenorii români, studenţii, tinerii, oamenii cu studii superioare,familiile cu copii. În general aceştia trăiesc în marile oraşe, nu prea se uită la televizor şi ţin toată România în spate din impozitele lor. Ei produc  tot PIB-ul României , ei sunt impozitaţi direct şi indirect cu peste 70% din ce produc. Din munca lor se plătesc milioanele de pensii , milioanele de ajutoare sociale şi cei peste 1.2 milioane de bugetari care în mare parte freacă mentă.

Sunt maxim 3-4 milioane de români în România productivă. Ar fi fost mai mulţi dar alţi 3-4 milioane de români şi-au luat lumea în cap. România productivă este călărită de o imensă masă de pensionari semi-retardaţi, asistaţi sociali, beţivi, analfabeţi, mafioţi şi şmecheri cu sutane. Haideţi să nu ne mai ascundem după deget. România este o ţară de proşti. Îmi pare rău să o recunosc atât de direct pentru că iubesc ţara aceasta însă este purul adevăr. Eu iubesc doar România aceea muncitoare,creatoare şi deşteaptă. Pentru cealalată România am o ura sinceră. Urăsc prostia, lenea,impostura, mentalitatea balcanică,şmecheria şi imoralitatea celeilalte Romanii. România aceea merită să simtă direct ce alege, merită să crape de foame înecată în propria prostie.

Poate vi se pare dur ce scriu în acest articol, poate încă credeţi că românii sunt cel mai frumos şi mai deştept popor din lume pentru că 0.0000(1)% din români câştigă olimpiade internaţionale sau sunt cine ştie ce mari cercetători prin lume. Dezbrăcaţi-va de naţionalismul acesta rigid, stupid. România este o ţară de tâmpiţi.  Poate că este timpul să ne asumăm un dus rece şi să ne uităm cu adevărat în oglindă:

- Peste 40% din români citesc prost sau nu ştiu să citească. Tinerii de liceu sunt la nivel de masă analfabeţi funcţionali.

- Românii sunt printre rasele inferioare ale Europei cu unul din cele mai scăzute IQ-uri . Aţi auzit de Daniel David – profesorul de la UBB Cluj care a coordonat cel mai mare studiu comparativ făcut vreodată legat de psihologia românilor? Omul acesta e de o decentă extraordinară,  a păstrat multe concluzii pentru el dar nu poate ascunde studiile UE care spun fără urmă de echivoc că românii la nivel de masă sunt printre cei mai proşti din Europa. Nu deschid acum subiectul despre concluziile şocante trase de doamna profesor Anca Dobrean referitoare la inteligenţa minunatei populaţii pentru că aţi crede că acest articol nu este scris de acelaşi Reportaje Live care îşi iubeşte ţara la nebunie.

- Peste 80% din români sunt foarte religioşi/supertitiosi .

Şi acest licăr de speranţa s-a prăbuşit recent când colega mea, conf. univ. dr. Anca Dobrean, a prezentat rezultatele comparative asupra inteligenţei în mai multe ţări de pe suprafaţă planetei (în acest sfârşit de săptămâna aceste rezultate s-au discutat la un simpozion în Viena). Şi atunci s-a stins un mit…şi aici românii sunt pe ultimele locuri!!! (ultimul loc în Europa, având cei mai mulţi oameni cu performanţe foarte scăzute la testele de inteligenţă). Da, am scris corect. Repet, suntem pe ultimele locuri şi în ceea ce priveşte Inteligenţă! Inteligenţă evaluată cu Testul RAVEN – unul din cele mai riguroase şi mai utilizate teste de inteligenţă la nivel internaţional – se referă la inteligenţă generală nonverbală (factorul G). Inteligenţă are o structura complexă, simplificat spus, potenţialul de inteligenţă (sau inteligenţă generală) exprimându-se mai ales în inteligenţă fluidă (asociată mai ales operaţiilor mintale) şi în inteligenţă cristalizată (asociată mai ales cunoştinţelor şi utilizării acestora). ( Prof. Dr. Daniel David)

Şi nu ai nevoie să invoci cercetări ştiinţifice pentru a intelege că doar un oraş de tâmpiţi poate alege ani la rând aceeaşi gaşcă de penali care îi fură. Cam cât de prost trebuie să fii să te duci ani la rând să votezi aceleaşi partide şi aceiaşi penali jalonând printre gropile de pe stradă ta din ce în ce mai mari. Cam cât de prost trebuie să fii să nu înţelegi că dacă unul te flegmează din maşina de lux furată din impozitele muncite de tine, nu este bine să te duci ca boul să îl votezi din nou încă 5 ani. Nu ai nevoie de studii pentru a realiza că nivelul de prostie este imens dacă în România partide gen PSD, ALDE,PNL,  pline de indivizi certaţi cu legea, sunt în continuare votate cu seninătate.

Da, sunt foarte supărat. Sunt foarte supărat că nu am cu cine să votez şi că o masă imensă de retardaţi va vota cu seninătate PSD şi ALDE la aceste alegeri. Nu am cu cine să votez şi nu am avut nici până acum în aceşti ani. Şi totuşi mă voi trezi sâmbătă de dimineaţă , voi înjură de câteva ori pe drum şi mă voi duce să votez răul cel mai mic deşi nu mă reprezintă şi nu mă regăsesc. Atât de dezbinaţi suntem încât după ani de zile nu am reuşit să facem în România un partid de dreapta care să susţină scăderea impozitelor, statul minimal, lupta anticorupţie, educaţia, afacerile româneşti, debirocratizarea generală ,unirea cu Moldova, impozitarea cultelor, reducerea numărului de parlamentari, mutarea administraţiilor în online, proprietatea privată, programe pentru reîntoarcerea românilor acasă, protejarea pădurilor şi a mediului, programe coerente de transformare a României în cel mai mare producător BIO din lume, protejarea intereselor economice româneşti şi a pământului arabil românesc, programe pentru creşterea demografiei românilor ( nu a ţiganilor), programe de apărare coerente şi o armata profesionistă şi dotată, dezvoltarea turismului şi educaţia antreprenorială la nivel de masă.

Nu am ce să fac. Mă voi duce să votez USR un partid uşor stângist, netransparent şi în care nu mă regăsesc doar pentru că e singură alternativă în faţă penalilor din PSD, ALDE şi PNL. Votez că prostu’ fără argumente un partid fără program şi viziune. Mă duc să votez de silă cu USR doar pentru că au unii oameni normali pe liste şi mai ales pentru faptul că majoritatea nu a mai făcut politică. Va conta votul meu? Va conta pe naiba dar o să bat câteva sute de km ( mda…nu pot vota decât în localitatea de domiciliu) ca să fiu sigur că voi contrabalansa votul vreunui beţiv analfabet la care îi plătesc ajutorul social.

Am primit multe mesaje de la cititori , telefoane de la prieteni cu întrebări despre alegeri. Nu înţeleg de ce credeţi în părerile mele. Eu sunt doar un fucking-idiot, idealist, bloger care plăteşte impozite imense aici pentru toţi analfabeţii şi mafioţii şi care ar putea la fel de bine să se care în orice colţ civilizat din lumea această. Şi în acest context stau şi mă întreb de multe ori cine e tâmpitul ? Oare tâmpitul este politicianul prost şi mafiot care îmi fură impozitele sau fraierul care acceptă asta ? Aţi vrut părerea mea? O aveţi mai sus. Acest popor de tâmpiţi va vota şi de această dată PSD+ALDE peste 50% şi USR va lua maxim 11%. Cele 3-4 milioane de romani creatori, muncitori, educati nu vor avea nici de aceasta data alternative.

Este trist? Este. Cu atât mai mult cu cât timpul nu mai are răbdare cu România. Am discutat recent cu nişte oameni frumoşi, deştepţi şi care îşi iubesc ţara, oameni din prima linie din aviaţia militară. Poate nu ştiaţi dar aviaţia militară este cel mai bine interconectată cu NATO atât ca pregătire şi tehnică dar şi la nivel informaţional. Băieţii aceştia tineri, deştepţi, şcoliţi de NATO şi cu experienţă în teatre internaţionale de lupta sunt extrem de îngrijoraţi. Şi îngrijorarea lor se bazează pe informaţii, că nu sunt domnişoare speriate de petardele de anul nou.  De data aceasta nu mai  e de glumă. Ameninţarea rusească, indecizia SUA sub Trump, vulnerabilitatea  României sunt lucruri reale şi îngrijorătoare. Nu mai e de glumă nici cu bondurile şi fragilitatea sistemului bancar mondial şi este posibil să fim zguduiţi din temelii în 2017. Am fost întotdeauna nepregătiţi în istorie dar de dată această parcă suntem mai nepregătiţi că niciodată.

SURSA/ Reportaje.live


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa