Volumul autobiografic al actriţei Maia Morgenstern "Nu sunt eu", disponibil în librării

Volumul autobiografic al actriţei Maia Morgenstern "Nu sunt eu", disponibil în librării

Volumul autobiografic al actriţei Maia Morgenstern "Nu sunt eu" este disponibil pe litera.ro şi în librăriile din toată ţara, informează un comunicat al editurii, transmis marţi AGERPRES.

Potrivit Editurii Litera, încărcată de emoţie, dar şi de umor, cartea "Nu sunt eu" îi dă ocazia Maiei Morgenstern să împărtăşească cititorilor, aşa cum o face de pe scenă cu spectatorii, părţi din viaţa ei de actriţă, de femeie şi de persoană publică.

Cartea, scrisă sub formă de jurnal, împleteşte amintiri din copilăria autoarei, legate de părinţi şi de rude, de şcoală şi de prieteni, cu secvenţe din numeroasele ei experienţe în teatru şi film.

"Sunt poveşti ascunse, poveşti de care îmi e frică, nu de puţine ori. Pentru că revin cu putere, mă târăsc fără putinţă de scăpare într-o lume pe cât de preţuită, pe atât de pierdută. Amintirile mele sunt nişte izbucniri de tandreţe, pusee de febră a nostalgiei, episoade ale unei revolte târzii", a mărturisit Maia Morgenstern.

Cartea va fi disponibilă în curând şi în format audiobook. AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ Ucrainenii au aruncat în aer trenul blindat adus de ruși la Melitopol

2 Priviți, americanii au prezentat în România cel mai nou tanc, Abrams M1A2 SEPv3

3 VIDEO Primele lovituri împotriva tancurilor rusești cu rachetele britanice Brimstone

4 Amănunte de culise / Oprescu stătea într-o zonă exclusivistă din Atena. Se pregătea să plece spre o insulă din Marea Egee

5 Ucrainenii, lovitură cruntă pentru Rusia! / Au distrus postul de comandă al brigăzii Flotei Mării Negre / Mai mulți ofițeri de rang înalt au fost uciși sa…