Volumul autobiografic al actriţei Maia Morgenstern "Nu sunt eu", disponibil în librării

Volumul autobiografic al actriţei Maia Morgenstern "Nu sunt eu", disponibil în librării

Volumul autobiografic al actriţei Maia Morgenstern "Nu sunt eu" este disponibil pe litera.ro şi în librăriile din toată ţara, informează un comunicat al editurii, transmis marţi AGERPRES.

Potrivit Editurii Litera, încărcată de emoţie, dar şi de umor, cartea "Nu sunt eu" îi dă ocazia Maiei Morgenstern să împărtăşească cititorilor, aşa cum o face de pe scenă cu spectatorii, părţi din viaţa ei de actriţă, de femeie şi de persoană publică.

Cartea, scrisă sub formă de jurnal, împleteşte amintiri din copilăria autoarei, legate de părinţi şi de rude, de şcoală şi de prieteni, cu secvenţe din numeroasele ei experienţe în teatru şi film.

"Sunt poveşti ascunse, poveşti de care îmi e frică, nu de puţine ori. Pentru că revin cu putere, mă târăsc fără putinţă de scăpare într-o lume pe cât de preţuită, pe atât de pierdută. Amintirile mele sunt nişte izbucniri de tandreţe, pusee de febră a nostalgiei, episoade ale unei revolte târzii", a mărturisit Maia Morgenstern.

Cartea va fi disponibilă în curând şi în format audiobook. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”