Vrancea: Mai multe persoane - audiate, în cazul agresiunii asupra proprietarului unei societăţi comerciale, la Răcoasa

Vrancea: Mai multe persoane - audiate, în cazul agresiunii asupra proprietarului unei societăţi comerciale, la Răcoasa

Poliţiştii vrânceni audiază mai multe persoane în cazul agresiunii proprietarului unei societăţi comerciale din comuna Răcoasa, care a avut loc sâmbătă seara, în cadrul unui dosar penal privind tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violarea sediului profesional, a informat, duminică, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Sâmbătă, 19 iunie, în jurul orei 21,40, Poliţiştii Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost solicitaţi, prin apel 112, să intervină în localitatea Răcoasa, la un magazin, acolo unde ar fi avut loc un conflict. Echipajul de poliţie care a ajuns în cel mai scurt timp la faţa locului a identificat proprietarul magazinului, respectiv un bărbat în vârstă de 63 de ani şi s-a stabilit faptul că aceasta ar fi încercat să aplaneze iniţial conflict între două persoane, ce se afla în desfăşurare în faţa magazinului, moment în care ar fi fost lovit de către una dintre acestea, respectiv de către un bărbat în vârstă de 22 de ani. Aceste date au reieşit din apel. În timpul conflictului, bărbatul în vârstă de 22 de ani ar fi distrus o vitrină frigorifică din incinta magazinului, fapt care a fost sesizat, de asemenea, prin apel 112. Toate persoanele implicate în altercaţie au fost identificate încă de la primul moment şi au fost conduse la sediul poliţiei", a precizat purtătorul de cuvânt al IPJ Vrancea, Paula Enache, în cadrul unei conferinţe de presă.

Potrivit sursei citate, din cercetări a reieşit faptul că administratorul magazinului ar fi avut iniţial o altercaţie cu tânărul de 22 de ani, pe care l-ar fi scos cu forţa din magazin.

"Pe parcursul cercetărilor însă s-a stabilit faptul că administratorul magazinului ar fi avut o altercaţie cu persoane care se aflau pe terasa magazinului, pe una dintre acestea ar fi lovit-o şi ar fi scos-o cu forţa din magazin, pe drumul public. După aproximativ 15 minute, bărbatul care ar fi fost scos de către administratorul magazinului pe drumul public ar fi revenit împreună cu patru persoane, ar fi escaladat gardul care împrejmuieşte magazinul şi ar fi intrat în sediul profesional al societăţii comerciale comerciale şi împreună cu un alt bărbat l-ar fi agresat pe administratorul societăţii comerciale", a precizat Paula Enache.

În urma analizării imaginilor de pe camerele de supraveghere, mai multe persoane ce puteau oferi detalii importante cu privire la desfăşurarea incidentului şi stabilirea participării fiecărei persoane care s-a aflat la faţa locului au fost audiate duminică şi luni.

Poliţiştii au precizat că la acest moment audierile sunt încă în desfăşurare în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe, distrugere şi violarea sediului profesional, urmând să fie dispuse măsurile în consecinţă.

Potrivit unor surse apropiate anchetei, sunt anchetaţi în prezent doi tineri de 22 şi 24 de ani, cei care l-ar fi agresat pe proprietarul magazinului, dar cercetările s-ar putea extinde şi asupra proprietarului, care iniţial ar fi refuzat să scoată certificat medico-legal pentru a proba violenţele reclamate.

În mediul online au ajuns mai multe imagini trunchiate de pe camerele de supraveghere care surprind momentul agresiunii asupra proprietarului magazinului, nu şi pe cele în care proprietarul îl scoate cu forţa pe tânărul de 22 de ani din local. AGERPRES / (A - autor: Dana Lepădatu, editor: Mihai Simionescu, editor online: Gabriela Badea)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…