Vrancea: Minoră de 13 ani, din Soveja, căutată de poliţişti după ce a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors

Vrancea: Minoră de 13 ani, din Soveja, căutată de poliţişti după ce a plecat de la domiciliu şi nu s-a mai întors

O minoră de 13 ani, din Soveja, este căutată de poliţişti după ce a plecat duminică de la domiciliul său şi nu s-a mai întors, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

"Miercuri, 18 august, în jurul orei 18,50, prin apel 112, poliţiştii din cadrul Secţiei 10 Poliţie Rurală Panciu au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că fiica sa, Mondoc Cristina, de 13 de ani, a plecat de la locuinţa sa din comuna Soveja şi nu a mai revenit", a precizat IPJ Vrancea.

Potrivit sursei citate, la momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu o geacă de piele galbenă, blugi lungi în două culori - gri şi negru, adidaşi verzi.

Mondoc Cristina are 1,60 metri înălţime, 50 de kilograme, faţă lunguiaţă, păr negru lung. Are o cicatrice la nivelul ochiului drept în zona arcadei.

Persoanele care pot furniza informaţii care să conducă la găsirea minorei dispărute sunt rugate să sune la numărul de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie. AGERPRES / (AS - autor: Dana Lepădatu, editor: Cătălin Alexandru, editor online: Simona Aruştei)


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro