Vremea duminică, 23 aprilie. Meteorologii anunță maxime de 20 de grade în aproape toată țara

Vremea duminică, 23 aprilie. Meteorologii anunță maxime de 20 de grade în aproape toată țara

Meteorologii au anunțat duminică soare şi atmosferă plăcută în prima parte a zilei, dar spre seară se mai adună norii şi o să plouă îndeosebi în zonele de deal şi de munte. Maximele pornesc de 14 grade în depresiuni şi vor ajunge pană la 22 de grade în Lunca Dunării şi în Maramureş.

Prognoza meteo pentru 23 aprilie

În Dobrogea şi Bărăgan domină atmosfera cu soare, însă pe la Tulcea mai apar câţiva nori şi ploi slabe izolate.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, atmosfera va fi însorită şi doar în zonele de deal şi de munte o să plouă, din a doua parte a zilei. Temperaturile cresc cu 2-3 grade faţă de sâmbătă şi se ating 20 de grade la Brăila, potrivit știrileprotv.ro.

În nordul Moldovei şi în Bucovina, predomină vremea frumoasă şi se încălzeşte uşor. Spre seară, în zonele înalte vor fi averse, fenomene electrice şi izolat căderi de grindină.

În nordul Transilvaniei şi prin Maramureş dimineaţa avem ceață în unele zone. Peste zi atmosfera va fi plăcută, la amiază fiind 21-22 de grade în Maramureş.

În vestul ţării, ploile apar doar izolat, predominând vremea frumoasă, vântul va avea intensificări în sudul Banatului, iar temperaturile ajung până la 20 de grade Celsius la Arad şi la Timişoara.

În Transilvania, vor fi perioade cu soare, dar şi înnorări şi ploi slabe la deal şi la munte. La altitudini de peste 1.800 de metri va ninge sau va cădea lapoviţă, iar după prânz se ating 19 grade în vestul provinciei.

În Oltenia, se anunţă vreme frumoasă pe la câmpie, dar în zonele înalte, vor fi averse, descărcări electrice şi s-ar putea să cadă grindină. Se mai încălzeşte uşor şi amiaza ne-aduce maxime de pană la 20 de grade.

În sudul țării, spre seară vin ploi în zonele de deal şi de munte.

În Bucureşti, duminică cerul va fi mai mult senin în prima parte a zilei. După-amiază mai apar câţiva nori şi vântul va sufla slab. Se încălzeşte uşor şi după prânz se vor înregistra în jur de 20 de grade Celsius. La noapte cerul va fi curat şi minima va ajunge pe la 8 grade.

La munte, avem soare până spre seară, când se adună norii şi vor fi averse şi descărcări electrice. Ploile pot lăsa în urmă cantităţi însemnate de apă şi vor fi condiţii de grindină. La altitudini de peste 1.800 de metri, va ninge sau va cădea lapoviţă.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 Dorel Vișan, premiat de Masonerie pentru prezența la Moscova...