Vremea joi, 14 martie. Cresc temperaturile, dar nu scăpăm de nori și ploi

Vremea joi, 14 martie. Cresc temperaturile, dar nu scăpăm de nori și ploi

Joi, valorile termice ale zilei vor crește față de intervalul anterior, cu precădere în regiunile extracarpatice și se vor situa ușor peste normele perioadei în cea mai mare parte a țării.

Pe parcursul zilei, cerul va avea înnorări și va ploua local în centru și pe alocuri în zonele submontane și în sudul teritoriului, iar la munte, la peste 1500 m altitudine, vor fi ninsori sau lapoviță. Noaptea, precipitațiile se vor mai semnala izolat, iar cerul va deveni treptat variabil.

Vântul va sufla slab până la moderat.

Temperaturile maxime se vor încadra în general între 8 și 14 grade, iar cele minime vor fi cuprinse în marea lor majoritate între 0 și 5 grade. În special în a doua parte a nopții , pe arii restrânse va fi ceață.

În Capitală, vremea se va încălzi ușor. Cerul va avea înnorări mai ales ziua când vor fi posibile ploi slabe, trecătoare. Vântul va sufla slab. Temperatura maximă va fi de 12-13 grade, iar cea minimă va fi de 2-4 grade. La sfârșitul intervalului, vor fi condiții de ceață.

La munte, în special la altitudini de peste 1200 m, vor predomina ninsorile și se va depune strat de zăpadă, iar în jumătatea de nord a Moldovei și în estul Transilvaniei se vor semnala și precipitații mixte.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 Rafinăriile Rusiei, la un pas de colaps după „vizitele” nocturne ale dronelor ucrainene

3 Amănunte din sondajele pe București. Singura certitudine este căderea ireversibilă a lui Piedone

4 VIDEO „Nasty” și-a ales candidatul pentru București! Pe cine susține fostul tenismen?

5 Rusia susține că Kim Jong-un va fi asasinat