Ziar din Teleorman despre Dragnea: Am auzit zvonuri că Liviu Dragnea e bulangiu și că o suge.

Ziar din Teleorman despre Dragnea: Am auzit zvonuri că Liviu Dragnea e bulangiu și că o suge.

Am auzit zvonuri că Liviu Dragnea e bulangiu și că o suge. Acesta este titlul pus de ziarul Turnu cu Știri.ro din Teleorman după ce președintele PSD a spus că a auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporatii multinationale, si chiar si nationale, au finantat si au stimulat si-au indemnat proprii angajati sa iasa la proteste.

Articolul din Turnu cu Știri:

"Mie personal mi s-a parut ciudat cum un sef de banca cu capital strain protesteaza impotriva Guvernului. Am auzit tot felul de zvonuri la televiziune cum corporatii multinationale, si chiar si nationale, au finantat si au stimulat si-au indemnat proprii angajati sa iasa la aceste manifestatii", a afirmat Dragnea, potrivit News.ro.

Mai, penalule, cum iti permiti sa afirmi asa ceva. Multinationalele dau de lucru la un procent mare din populatie. Daca nu ar fi multinationalele s-ar alege praful de tarisoara asta. Bulangiule, tu nu ai dat voie la niciun investitor mare sa vina in Teleorman. Fabricile de tricotaje tot multinationale sunt. Daca pleaca cele cateva firme mari de confectii textile din Turnu se duce dracu orasul. Ceea ce spui tu, rahatule, se intampla la firmele controlate de voi.

Protestele din aceste zile au scos la lumina unul dintre motivele pentru care Liviu Dragnea nu a primit investitori in Teleorman. Exemplul Pirelli, firma multinationala, este cunoscut de tot Teleormanul. Jupanul este suparat, in aceste zile, pe multinationale, fiindca acestea si-au trimis angajatii sa protesteze.

Corporatistii nu pot fi controlati, mai mult pot fi obraznici si protesteaza. Liviu Dragnea iubeste electoratul sarac material si cu duhul. Daca nu erau multinationalele economia tarii era pe butuci la fel ca a Teleormanului.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Când intervine FBI e groasă / Amănunte sulfuroase din dosarul DNA care-l vizează pe Dragnea

2 Se făcuse sârma ghem știți voi unde? / Moldoveanca s-a operat de urgență la un spital privat / Atenție, n-a scris …

3 România jefuită / Cât a încasat Anca Alexandrescu de la KazMunayGas, kazahii pe care Ponta i-a iertat de 600 mil…

4 Date și amănunte care dau fiori...

5 Ciolaniada liberală / Guvernul Cîţu porneşte morişca nepotismului de stat