Zinedine Zidane a refuzat să fie antrenorul lui Cristiano Ronaldo. Ofertă halucinantă, de 150 de milioane de euro!

Zinedine Zidane a refuzat să fie antrenorul lui Cristiano Ronaldo. Ofertă halucinantă, de 150 de milioane de euro!

Zinedine Zidane (50 de ani), liber de contract din mai 2021, a primit o ofertă incredibilă, de 150 de milioane de euro, pentru a o antrena timp de doi ani pe Al Nassr. „Zizou” l-ar fi putut reîntâlni pe Cristiano Ronaldo, după ce au lucrat împreună la Real Madrid, între 2016 și 2018. Doar că Zidane a refuzat oferta de 150 de milioane de euro pe doi ani de la Al Nassr, conform Foot Mercato.

Zinedine Zidane aștepată oferte din fotbalul adevărat. Foto EPA EFE

După demiterea lui Rudi Garcia, clubul la care evoluează Cristiano Ronaldo caută un antrenor cu nume mare, fiind dispuși să plătească oricât. Așa s-a ajuns la Zinedine Zidane, căruia saudiții i-au propus lui un salariu halucinant, de 75 de milioane de euro pe an. Și, deși nu a mai antrenat pe nimeni din mai 2021, de când a plecat de la Real Madrid, francezul a refuzat oferta arabilor.

El speră să primească o propunere din Top 5 campionate europene. Asta după ce a fost în carți pentru preluarea naționalei Franței, însă până la urmă federația din Hexagon i-a prelungit contractul lui Didier Deschamps, după ce acesta a ratat la mustață câștigarea Cupei Mondiale din Qatar 2022. Zidane a mai fost în tatonări și cu PSG.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”