Zodiile care sunt cel mai des înșelate și trădate în dragoste

Zodiile care sunt cel mai des înșelate și trădate în dragoste

Poate te-ai întrebat de multe ori cum este posibil să fii înșelat sau să nu găsești o persoană potrivită care să îți fie și fidelă. În dragoste, se pare că sunt zodii care ajung să fie aproape mereu înșelate și trădate.

Foto Shutterstock

Care sunt zodiile cel mai adesea înșelate

Gemeni

Este zodia care de cel mai multe ori nu reușește în dragoste. Nu reușește să țină evidența situației sau nu își dă seama de ce se întâmplă cu adevărat în relație.

Se pare că de foarte multe ori, deși partenerul/partenera trădează chiar pe față, cei din jur văd cu adevărat ce se întâmplă însă doar el/ea nu reușește să vadă. Totul devine însă clar la un moment dat și din cauza asta ajunge să sufere foarte mult.

Pești

Cei nativi Pești pare că știu exact ce își doresc de fiecare dată. Interesant este însă faptul că deși știu ce își doresc, de multe ori sunt confuzi în dragoste.

Sunt anumite zile în care nu acordă aproape deloc atenției partenerului/partenerei. Deși este dispus să pună capăt relației, nu face asta și în realitate. Astfel, ajunge să acorde din ce în ce mai puțină atenției persoanei de lângă el/ea. Partenerul se simte exclus și ajunge să înșele.

Se pare că Peștii nu pot lua relațiile îîn serios și zboară din floare în floare, de cele mai multe ori, potrivit eva.ro .

Berbec

Este o zodie puternică și hotărâtă să ofere tot ce poate în dragoste. Adevărul este însă că uneori nu înțelege că trebuie să fie relaxat în relație și mai liber în lucrurile pe care trebuie să le facă.

De multe ori nu trăiește relațiile relaxat și cu seninătate. Ținând și partenerul/partenera în tensiune constant, inevitabil persoana respectivă ajunge să înșele frecvent.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”