ZVON/Miza eliminării Codruței Kovesi din fruntea DNA: Comisoane de peste 2 miliarde de euro cerute de liderii PSD în ultimii 3 ani!

ZVON/Miza eliminării Codruței Kovesi din fruntea DNA: Comisoane de peste 2 miliarde de euro cerute de liderii PSD în ultimii 3 ani!

ZVON/Miza eliminării Codruței Kovesi din fruntea DNA: Comisoane de peste 2 miliarde de euro cerute de liderii PSD în ultimii 3 ani! La atât s-ar ridica sumele cerute de liderii PSD în ultimii trei ani de la diverse firme din energie, farma și apărare. Cel care a ordonat eliminarea din fruntea DNA  a Laurei Codruța Kovesi a fost Liviu Dragnea, imediat după izbucnirea scandalului Belina! Dragnea, spun zvonurile, ar fi mers până acolo încât i-ar fi transmis printr-un intermediar că dacă oprește ancheta va rămâne pe viață la DNA! Multe despre presiunile inimaginabile făcute asupra fostei șefe DNA știe Tudorel Toader. Care, spun aceleași zvonuri, la un păhărel cu intimii, dă din el chestii care dau fiori.


Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA