Ce limbi străine aduc salarii de 2.000 euro net

Ce limbi străine aduc salarii de 2.000 euro net

Salarii de 2.000 euro net

Daca vrei sa concurezi pentru pozitii platite cu mii de euro, trebuie sa stii ca angajatorii adauga cerinta cunoasterii unei limbi straine mai putin cunoscute in Romania, scrie Wall-Street.ro .

Potrivit specialistilor in recrutare, in topul celor mai bine platite joburi cu limbi straine exotice se afla cele din domeniul sigurantei nationale, dar si domenii precum IT, Finante. Salariile ajung uşor la 2.000 de eur net pe lună.

"Putem vorbi despre pozitii manageriale la nivel national sau regional, foarte bine platite, la care se adauga cerinta cunoasterii unei limbi prea putin cunoscute in Romania. Asta pentru ca fie compania mama isi are originea intr-o zona geografica unde limba respectiva este utilizata, fie pentru ca desfasoara activitati in relatie cu o tara in care o asemenea limba este uzuala", precizeaza Cristian Seidler, Business Unit Manager al firmei de recrutare Wyser, divizie a Gi Group.

Un top realizat de Manpower plaseaza IT-ul in topul pozitiilor care includ cerinte de limbi straine exotice, dar ofera si salariu pe masura.

Pozitiile din IT-ul sunt urmate de Achizitii/ Procurement, Finance, Personal Assistant si Suport (customer care). Mai multe aici .

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

2 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

3 VIDEO București 2024...

4 Așa o fi?

5 Misterioasa decizie a Armatei Chinei...