Electrica: 16 localități fără curent electric și 1.593 consumatori afectați, la ora 18,00

Electrica: 16 localități fără curent electric și 1.593 consumatori afectați, la ora 18,00

Alimentarea cu energie electrică era întreruptă duminică, la ora 18,00, în 16 localități din județele Brăila, Buzău și Dâmbovița și Prahova, fiind afectați 1.593 consumatori, din cauza unor avarii în instalațiile de distribuție ale Electrica SA, provocate de vremea nefavorabilă, informează compania, printr-un comunicat remis AGERPRES.

Astfel, la ora menționată, erau 47 de posturi de transformare afectate, precum și 6 LEA (linii electrice aeriene) de medie tensiune, total, la Sucursala de Distribuție a Energiei Electrice Brăila și 9 LEA de medie tensiune, parțial, la SDEE Brăila, SDEE Buzău, SDEE Târgoviște, SDEE Ploiești.

Conform reprezentanților companiei, erau afectați 1.593 de consumatori, în 16 localități nealimentate cu energie electrică de pe raza județelor: Brăila (Pribeagu , Surdila Greci, Roșiori, Victoria, Plopi, Stoenești, Agaua, Tătaru, Ciocile), Buzău (Ziduri), Dâmbovița (Pitrari, Ludești, Valea Catelor, Uliești, Codia) și Prahova (Calea Izvorului).

La ora 18,00, în teren se aflau 43 echipe de intervenție ale Electrica.

"În ciuda condițiilor meteorologice dificile (ninsoare abundentă, viscol, vizibilitate redusă), specialiștii noștri din cele 43 de echipe de intervenție aflate pe teren fac toate eforturile pentru restabilirea în cel mai scurt timp a alimentării cu energie electrică a consumatorilor afectați", se menționează în comunicat.

Societatea de distribuție și furnizare a energiei electrice, Electrica SA este lider pe piața de distribuție și furnizare a energiei electrice din România, precum și unul dintre cei mai importanți jucători din sectorul serviciilor energetice. Electrica SA are o arie de cuprindere națională — cu organizare zonală în trei zone pentru distribuția și furnizarea energiei electrice: Transilvania Nord, Transilvania Sud, Muntenia Nord și pe cuprinsul întregii țări pentru întreținere și servicii energetice.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Apar amănuntele! / Vipera a arvunit bătăuși pentru a o pedepsi pe presupusa amantă a soțului! Unul dintre interl…

2 PSD, hoțomanul României! / Încă o bombă explodează sub curul lui Tudorache!

3 Explodează alcovul bucureștean? / „Vă fac de panaramă, bolnavele Bucureștiului! Se f...teau la show! Are HIV… a …

4 Incredibilele dezvăluiri ale unui fost ofițer britanic despre OZN-uri

5 Bă, ghiolbanilor din fruntea Ro, citiți asta! / Emerging Europe: Maia Sandu e pe punctul de a deveni cel mai put…