Mamaia, cea mai cumpărată destinație de 1 mai, va atrage peste 25.000 de turiști, majoritatea amatori de clubbing

Mamaia, cea mai cumpărată destinație de 1 mai, va atrage peste 25.000 de turiști, majoritatea amatori de clubbing

Mamaia este cea mai cumpărată destinație de 1 mai și, conform estimărilor, stațiunea se va umple în proporție de 80%, cele mai vândute fiind hotelurile din zona centru-nord, a declarat, vineri, pentru AGERPRES, Aurelian Marin, președintele Asociației Naționale a Agențiilor de Turism din România (ANAT). 'Anul acesta, vânzările pentru minivacanța de 1 mai vor fi cu 10% mai mari și pentru că au început mai devreme. De departe, Mamaia este cea mai cumpărată destinație de 1 mai, cu atât mai mult cu cât toate hotelurile vor fi deschise. Avem deja hoteluri care sunt pline, altele în curs de umplere. Mai ales în partea de la centru spre nordul stațiunii. În sudul litoralului turiști mai mulți vor fi în Vama Veche, dar și în Eforie Nord. Gradul de ocupare nu va fi spectaculos în sudul litoralului, din punct de vedere al pachetelor cumpărate prin agenții', ne-a precizat Aurelian Marin.

Tarifele la un hotel de 2 stele în Mamaia pornesc de la 60-80 lei/persoană/noapte, 100-150 lei/persoană/noapte la un hotel de 3 stele pentru cazare cu mic dejun și ajung până la 200 lei/persoană/noapte, la un hotel de 4 stele. În sudul litoralului tarifele sunt mai mici cu circa 25%. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”