Proasta lu' Ponta AMUŞINEAZĂ banii CURVELOR

Disperat după bani, Guvernul Ponta vrea legalizarea prostituţiei. Cel putin asta reiese din declaraţia ministrului de Finanţe Ioana Petrescu, zisă şi Proasta lu' Ponta, care consideră că orice sursă de venit pentru bugetul de stat este bine-venită.

„Deocamdată prostituţia este ilegală. Dacă prostituţia devine legală atunci va deveni o activitate economică legală generatoare de profit. Orice ban în plus la buget contează.”, a afirmat Ioana Petrescu, intr-un interviu pentru Antena 3.

Prostitutia ar putea aduce anual la bugetul de stat intre 40 si 100 de milioane de euro, potrivit calculelor Institutului National de Statistica.

Ministrul Finantelor nu este singura voce din Guvernul Ponta care sustine legalizarea prostitutiei. Si ministrul Bugetului Darius Valcov s-a pronuntat pentru legalizarea prostitutiei, subliniând insa ca aceasta masura ar avea nevoie de un suport popular important.

Ministrul Bugetului, Darius Vâlcov, susține că legalizarea prostituției ar putea aduce venituri considerabile la bugetul de stat. Singura problemă este cea morală, iar pentru adoptarea unei astfel de măsuri ar fi nevoie de un suport popular important.

”Trebuie să vedem, în primul rând, cât ne interesează banii și cât ne interesează moralitatea. Trebuie să avem și această discuție, înainte de conceperea unui buget. Dacă spunem: ok, renunțăm total la moralitate, atunci introducem și droguri, și prostituție și trafic de arme. Dacă nu, trebuie să ne limităm și mergem în continuare cu această linie, cu care eu sunt de acor. Atunci, spunem stop acestor investiții și încercăm să combatem fenomenele”, a declarat Darius Vâlcov, la Antena 3.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Cum a mințit Dăncilă despre angajarea fiului și, mai ales, cum a băgat în față adopția, cu nemernicie tipic pe…

2 VIDEO Sondaj pe stradă în București. Iohannis are un scor zdrobitor. Pensionară: „Este rușinos să fie Dăncilă …

3 A murit Corina Untilă, unul dintre eroii veritabili din decembrie '89: „Am fost împuşcată de armata propriei m…

4 Birchall a rămas cu colții înfipți în gâtlejul Proastei! Nou atac după minciunile sfruntate de marți

5 HOPA! Bogdan Aurescu și Mike Pompeo, secretarul de stat al SUA, discuții despre ridicarea vizelor românilor

recomandări

Te ia DNA: Constantin Boșcodeală

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Tipul ăsta coboară un baraj vertical cu bicicleta