Apel către noul președinte al țării
Apel către noul președinte al țării

Domnule președinte Iohannis,

 Noi, cei care suntem aici, acum, oriunde în țara asta și în afara ei, în invizibil, pe internet, în fața televizoarelor sau vizibil, pe stradă, vă cerem în mod explicit să fiți acel președinte mediator chiar din acest moment. Acel președinte pe care l-am așteptat 25 de ani.

Vă cerem să rămâneți la fel de calm, de echidistant, de vertical și de înțelept, așa cum v-ați prezentat în fața noastră, a tuturor, și ați reușit să ne adunați pe toți pentru a vă aduce acum ca președinte al României și al nostru.

Și vă rugăm din adâncul sufletului nostru în această seară să nu faceți niciodată vreo concesie, să nu negociați și să nu dați nimănui ocazia să plece fără ca înainte să răspundă pentru tot ceea ce s-a întâmplat timp de 25 de ani cu acest popor, cu noi toți.

Domnule președinte, a cere demisia unui om care până mai acum câteva ora a mințit, a înșelat, a furat, a sfidat și a ignorat tot ceea ce și-a dorit orice român din țară sau de oriunde din lumea asta nu reprezintă acum o opțiune pentru noi toți.

Acești oameni trebuie să rămână în locul în care sunt și trebuie să fie judecați tocmai pentru că sunt în locul în care au fost timp de un sfert de veac din viața noastră, iar judecata credem că, de data asta, nu mai trebuie să fie mediată decât de dumneavoastră, președintele României, și făcută de către noi, poporul român.

Așa este drept și așa este corect.

Respectăm instituțiile statului, noi le respectăm, alții nu au făcut-o, iar încrederea noastră în aceste instituții este zero  în acest moment.

A ne aștepta că justiția își va face treaba cât de curând în ceea ce îi privește pe domnul Ponta și întreaga clasă politică reprezentativă pentru domnia  sa ar fi o altă mare eroare ca cea comisă cu Nicolae Ceaușescu, care a fost nejudecat de popor, dar ucis de către cei care stau în spatele domnului Ponta și care au făcut din noi, românii, ceea ce suntem astăzi- un neam care încă mai strigă, după 25 de ani, libertate, libertate, libertate, democrație, jos comunismul!

Așa că, domnule președinte Iohannis, înainte de a vă felicita cu tot entuziasmul de care suntem capabili acum, vă rugăm să fiți cu adevărat președintele României.

 Cu stimă,

 Ai dumneavoastră,

Românii 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Un misterios monolit din metal, similar cu cel găsit recent în SUA, a apărut lângă o cetate dacică din …

2 SCANDAL la Realitatea Plus! Boul PSD din imagine, trimis de moderatoare să vorbească la veceul din curte după …

3 Pensia specială încasată de nevasta lui Iordache, dublată de la 2500 la 5200 € / lună în guvernarea PSD

4 Un text despre femei care merită citit...

5 600.000 de euro ţinuţi acasă şi la un prieten / Averea secretă a comisarului-şef acuzat că vindea permise de con…