Dan Voiculescu, un om onest care merită apărat în stradă

Este neverosimil ce i se poate întâmpla acestui om nevinovat. Singurul care a purtat stindardul luptei cu regimul oneros, al lui Băsescu. Regim care, cu cruzime şi sânge rece, subordonându-şi total instituţiile statului, a inventat instituţii ca ANI, dar, mai presus de toate, a lăsat pe procurori şi judecători să arunce în puşcărie floarea intelectualităţii româneşti, pe domnul profesor doctor Adrian Năstase, pe domnul profesor doctor Cătălin Voicu, pe cel mai iubit dintre români, prea-cucernicul Gigi Becali, pe patronul Rapidului-ce blasfemie-, George Copos, pe cel mai mare impresar din istoria acestei ţări, domnul Giovani Becali. Să nu mai pomenim de numele celui pe care însuşi Prim-Ministrul ţării, Domnul Victor Ponta, şi-ar fi dorit să fie graţiat, domnul fotbalului românesc, domnul Gică Popescu. 

Acest domn, domnul Dan Voiculescu, cel care a dat acestei ţări, care nu-l merită, postul cel mai iubit, adulat, inima telecomenzilor a atâtor milioane de români care s-au străduit din greu să termine cele 8 clase obligatorii pentru a-şi putea lua apoi bacalaureatul cu 10 când vine PSD-ul la putere, merită apărat în stradă. Oameni buni, nu mai putem asista impasibili la sacrilegiul la care este supus acest biet bătrân securist. Pe care, joi, în doar o oră, nişte procurori băsişti, de o nemernicie şi ură oarbe, l-au silit să vină la DNA, în buricul Bucureştiului, tocmai de la palatul său din Corbeanca. Unde, ca orice bunic cu suflet, îşi petrecea o după-amiază tihnită cu nepoţeii.

 Facem o precizare categorică. Aceste rânduri au fost scrise din inimă de român curat. Care n-a fost şantajat de Antena3. Încă.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Mesajul unui învățător bistrițean care l-a cunoscut pe președinte acum 20 de ani

2 ALERTĂ Proasta s-a pișat pe covor! Dăncilă a refuzat să răspundă în engleză la întrebarea unui jurnalist formu…

3 Proasta s-a căcat în urnă! Dăncilă s-a referit la românii din diaspora folosind apelativul „ăștia”

4 EXCEPȚIONAL / Sebastian Lăzăroiu îi pune Proastei României întrebările pe care vuvuzelele PSD chemate la „dezbat…

5 Concluzia? Iohannis-Dăncilă, scorul etapei! PSD, încă un eșec în drumul spre retrogradare!

recomandări

Te ia DNA: Vlad Cosma

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

O româncă a călătorit prin toată lumea să facă poze cu femei frumoase din 37 de țări