Oprea, șobolanule, ieși din gaura în care te-ai ascuns!
Oprea, șobolanule, ieși din gaura în care te-ai ascuns!

Cu figura lui lombrosian supărată, Gabriel Oprea a parazitat mai toate întîlnirile comitetelor și comițiilor de urgență ale Guvernului, fie că era vorba de vreme, inundații, accidente și alte cataclisme. Oprea nu a ratat înmormîntări, vicepremierului nu i-a scăpat nici o înaintare în grad post mortem, generalul cu patru stele verzi pe pereți nu a pierdut nici o ocazie să se înfățișeze pe sine drept îngerul salvator al celor loviți. Iar sistemul i-a răspuns cu ode grețoase: cel mai bun exemplu de laude vomitive este cel al chestorului Nelu Pop. 

Acum, însă, ministrul de Interne și vicepremierul pe probleme de securitate națională Gabriel Oprea a dispărut fără urmă. Nu-l mai vedem la televizor, împreună cu Arafat, plîngînd soarta polițistului căzut la datorie, nu-l mai auzim promițînd ajutor familiei polițistului mort, nu-l mai observăm pe ditamai generalul reformînd sistemul polițienesc și redîndu-le lucrătorilor din Interne demnitatea pe care o merită, cum a tot clamat în ultimii ani.

Unde ești, Gabriel Oprea? În ce gaură te-ai ascuns, șobolanule? Cînd vei îndrăzni să reapari în public și să-i explici familiei polițistului mort de ce a avut loc accidentul tragic? De ce a fost nevoie ca un tînăr de nici 30 de ani să fie ucis de nevoia ta bolnavă de separare de restul poporului care nu are drept la coloană oficială?

De ce, șobolanule Oprea, nu ne explici care era “situația deosebită” (conform legii) care necesita coloană oficială ca să te deplasezi tu prin București? Și de unde veneai, unde te duceai? Din ce gaură de șobolan ai ieșit cu coloana? Și în ce gaură de șobolan te ascunzi acum?

Cătălin Prisăcariu

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 De citit! / Cele patru dorințe care stau la baza comportamentului uman / Memorabilul discurs al lui Bertrand Russe…

2 Fiul sultanului din Brunei, unul dintre cei mai bogați oameni din lume, a murit la 38 de ani

3 VIDEO Vicepreședintele Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului, chef la Runcu la ziua unui conda…

4 Donald Trump ar fi folosit din nou o dublură în locul soției sale. Cum arată Melania în ultimele imagini deven…

5 Valentino Gogu, un român de 72 de ani care fugit în anii 80 în America, a rămas fără job după închiderea emble…