Acest site folosește cookie-uri. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu modul de utilizare a acestor informații. Află detalii aici. De acordPenalule, ce ți-a spus Putin, te poți baza pe el?

Apariția penalului nostru național chiar în zona de unde se putea mirosi lejer o bășină emanată de dictatorul moscovit, în tribuna de la Baku, n-ar trebui să ne surprindă. Ăsta e locul visat de el și de cei care-l păpușează. În zona fantomelor care produc frică. Așa ne-au manipulat și ne-au dezbinat din 89 încoace.

Căutați pe net, dacă nu ați fost atenți la acest aspect, și veți vedea că în afară de două vizite semi-private în SUA, în Europa civilizată penalul a fost repudiat din 2013 încoace. A fost în China, la Dubai și, tot privat, că n-a acceptat nimeni să fie declarată întâlnire oficială, a avut o întrevedere cu Juncker, la Bruxelles. În rest, Penalul național face grătare cu premierul sârb, bea o cafea turcească la Tirana și face pe șeful cu bani de buzunar ba cu Leancă, pe care-l disperase cu vizitele aproape săptămânale, ba cu recent demisionarul Gaburici. Era să-l uităm pe Renzi, gândacul roșu plantat de Moscova în fruntea executivului italian.

Așa că e normal să-l vedem admirându-i ceafa kaghebistă lui Putin. Interesant ar fi dacă am afla că Putin, într-o scurtă discuție privată, l-a asigurat că e pe drumul cel bun. Și că, în continuare, se poate baza pe el...


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ALARMĂ Puterea a votat împotriva desființării pensiilor speciale, dar lasă elevii fără navetă școlară și fără …

2 AVERTISMENT Dăncilă va adopta marți o OUG care ÎNGROAPĂ România! Fraților, PSD n-a murit, vrea să ne omoare!

3 SURSE DNA s-a trezit! Doi miniștri din Guvernul Dăncilă, în lucru!

4 BREAKING România, calificare ISTORICĂ în semifinalele Campionatului European U21!

5 ALERTĂ Președintele, reacție dură după raportul Comisiei de la Veneția: „Păstrarea Secției pentru Investigarea…

recomandări

Te ia DNA: Emilian Gămureac

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

10+ Fotografii nepublicate din arhiva National Geographic