ALERTĂ de SECURITATE la Casa Albă/ Agenţii secreţi au acţionat de urgenţă. Ce s-a întâmplat cu Obama

ALERTĂ de SECURITATE la Casa Albă/ Agenţii secreţi au acţionat de urgenţă. Ce s-a întâmplat cu Obama

Un zgomot puternic a declanşat o alertă de securitate la Casa Albă, sâmbătă, chiar înainte ca preşedintele Barack Obama şi familia sa să plece cu elicopterul.

Zgomotul puternic care s-a auzit pe peluza de sud a Case Albe i-a determinat pe agenţii Secret Service să mute jurnaliştii în sala de conferinţe şi să închidă uşile, iar clădirea a fost blocată.

Obama şi familia sa nu se aflau în acel moment pe peluza de sud a reşedinţei prezidenţiale. Preşedintele şi familia sa urmau să plece cu elicopterul de la Casa Albă spre baza aeriană Andrews, pentru a lua avionul Air Force One spre Selma, în statul Alabama, unde se comemorează 50 de ani de la un marş pentru drepturile civice.

Potrivit presei, clădirea este în continuare blocată, deşi nu pare să existe un nivel ridicat de îngrijorare în rândul agenţilor Secret Service.

 Postul ABC News relatează în pagina online că alerta de securitate a fost declanşată de un incendiu produs în apropierea Casei Albe. Pompierii din Washington au reuşit să controleze incendiul izbucnit la un magazin mobil, au precizat oficiali din cadrul Secret Service.

USA Today scrie în ediţia online că alerta a fost declanşată după ce un câine special antrenat a detectat un vehicul suspect pe bulevardul Constituţiei.

După câteva minute, Secret Service a deschis uşa de la sala de conferinţe. Întrebat dacă alerta de securitate s-a încheiat, un ofiţer a răspuns: "Nu s-a încheiat încă, dar uşa a fost deschisă". La scurt timp, uşa de la sala de conferinţe a fost închisă din nou.


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 Citiți și voi cine s-a prezentat la prima recrutare de soldați organizată de MAPN în 2024

3 „Dacă voiai să câștigi nu era suficient doar să-ți petreci câteva ore cu un bărbat”

4 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

5 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA