Ameninţări cu bombă pe un aeroport din Rusia

Ameninţări cu bombă pe un aeroport din Rusia

Zboruri dinspre Moscova către Aeroportul Iemelianovo de la Krasnoiarsk au fost redirecţionate către sudul Rusiei, în urma unor ameninţări cu bombă, a declarat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, relatează agenţia rusească RIA Novosti în pagina electronică.

Ameninţări cu bombă pe un aeroport din Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am primit un mesaj - nu ştiu dacă a fost un apel telefonic sau un mesaj scris - în care se anunţa că a fost plasată o bombă în clădire. Oamenii sunt evacuaţi în acest moment. Serviciile aeroportului şi poliţia efectuează cercetări la faţa locului", a declarat Ksenia Kvitovskaia, o purtătoare de cuvânt a aeroportului de la Krasnoiarsk.

"Toate zborurile, atât cele care vin, cât şi cele care pleacă, au fost oprite" temporar, a adăugat ea.

Potrivit unor informaţii anterioare, două zboruri de la Moscova nu au putut să aterizeze la Krasnoiarsk din cauza unei ceţe dense în zona de aterizare.

"Un zbor de la (Aeroportul) Domodedovo a fost redirecţionat către (Aeroportul) Tolmaciovo de la Novosibirsk, iar alt zbor a aterizat pe aerodromul de la Abakan, în (Republica) Hacasia", în sudul Siberiei, a declarat Kvitkovskaia.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, ceaţa densă a întârziat zboruri prevăzute de la Krasnoiarsk către Iakuţia, Igarka şi Moscova.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…