Ameninţări cu bombă pe un aeroport din Rusia

Ameninţări cu bombă pe un aeroport din Rusia

Zboruri dinspre Moscova către Aeroportul Iemelianovo de la Krasnoiarsk au fost redirecţionate către sudul Rusiei, în urma unor ameninţări cu bombă, a declarat o purtătoare de cuvânt a aeroportului, relatează agenţia rusească RIA Novosti în pagina electronică.

Ameninţări cu bombă pe un aeroport din Rusia (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Am primit un mesaj - nu ştiu dacă a fost un apel telefonic sau un mesaj scris - în care se anunţa că a fost plasată o bombă în clădire. Oamenii sunt evacuaţi în acest moment. Serviciile aeroportului şi poliţia efectuează cercetări la faţa locului", a declarat Ksenia Kvitovskaia, o purtătoare de cuvânt a aeroportului de la Krasnoiarsk.

"Toate zborurile, atât cele care vin, cât şi cele care pleacă, au fost oprite" temporar, a adăugat ea.

Potrivit unor informaţii anterioare, două zboruri de la Moscova nu au putut să aterizeze la Krasnoiarsk din cauza unei ceţe dense în zona de aterizare.

"Un zbor de la (Aeroportul) Domodedovo a fost redirecţionat către (Aeroportul) Tolmaciovo de la Novosibirsk, iar alt zbor a aterizat pe aerodromul de la Abakan, în (Republica) Hacasia", în sudul Siberiei, a declarat Kvitkovskaia.

Potrivit purtătoarei de cuvânt, ceaţa densă a întârziat zboruri prevăzute de la Krasnoiarsk către Iakuţia, Igarka şi Moscova.

Sursa: mediafax.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Fugarul Rizea îl dă în gât pe Adrian Năstase / Unde au fost dosite tablourile scumpe înainte de percheziți…

2 Un zvon...

3 Surpriză totală! Cu cine suntem, genetic, aproape identici

4 Cum funcţionează softul de spionaj Pegasus, cum poţi vedea dacă eşti „pândit” prin telefon

5 Banii City Insurance s-au dus în buzunarele cumnatului lui Adrian Năstase?