Bulgaria: Un dispozitiv exploziv a fost descoperit la aeroportul din Sofia

Bulgaria: Un dispozitiv exploziv a fost descoperit la aeroportul din Sofia

Autoritățile bulgare au descoperit marți un dispozitiv exploziv care era amplasat într-un autovehicul aflat în parcarea aeroportului din Sofia, informează Reuters și BTA. "Un dispozitiv exploziv a fost descoperit într-o furgonetă", a declarat purtătorul de cuvânt al aeroportului din Sofia, Daniela Veleva.

Terminalul 1 al aeroportului a fost evacuat și închis după ce a fost descoperit dispozitivul exploziv, a precizat Ministerul de Interne bulgar.

Potrivit BTA, o persoană a anunțat la numărul european de urgență că este posibil ca un dispozitiv exploziv să fie amplasat într-un minibus cu număr de înmatriculare străin, aflat în parcarea de la terminalul 1 al aeroportului. Mai multe echipe ale Unității specializate pentru combaterea terorismului au fost trimise la fața locului pentru a verifica zona.

Până în prezent nu a fost anulat niciun zbor de pe aeroportul din Sofia.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…