Discursul lui Obama nu va fi transmis în direct de marile canale de televiziune

Discursul lui Obama nu va fi transmis în direct de marile canale de televiziune

Cele trei mari canale de televiziune americane ABC, NBC și CBS au hotărât joi să nu transmită în direct discursul președintelui Barack Obama asupra imigrației după ce discuțiile în acest subiect cu Casa Albă au eșuat.

"CBS News nu va difuza discursul în această seară", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al canalului. NBC a anunțat același lucru, dar a precizat că discursul va fi difuzat de canalul său de știri MSNBC. Și ABC a declarat de asemenea că discursul nu va fi difuzat de canal dar că va fi disponibil "pe toate platformele digitale ale ABC News, dintre care Apple TV, și la radio" ABC.

Casa Albă se aștepta la mai multe pentru acest discurs către națiune, în care președintele urmează să anunțe o serie de măsuri pentru milioanele de imigranți ilegali.

Ea a recunoscut că discuțiile informale cu marile canale au eșuat.

"Dar suntem siguri că discursul din această seară, având loc la ora 20.00, va fi primit cu multă atenție de presa scrisă, radiouri, pe internet și alte media audiovizuale", a declarat pentru AFP un responsabil de la Casa Albă, cu condiția anonimatului.

Două televiziuni hispanice, Univision și Telemundo, au în orice caz intenția de a-l transmite în direct, ca și CNN, MSNBC, PBS și Fox News.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…