Discursul lui Obama nu va fi transmis în direct de marile canale de televiziune

Cele trei mari canale de televiziune americane ABC, NBC și CBS au hotărât joi să nu transmită în direct discursul președintelui Barack Obama asupra imigrației după ce discuțiile în acest subiect cu Casa Albă au eșuat.

"CBS News nu va difuza discursul în această seară", a declarat pentru AFP un purtător de cuvânt al canalului. NBC a anunțat același lucru, dar a precizat că discursul va fi difuzat de canalul său de știri MSNBC. Și ABC a declarat de asemenea că discursul nu va fi difuzat de canal dar că va fi disponibil "pe toate platformele digitale ale ABC News, dintre care Apple TV, și la radio" ABC.

Casa Albă se aștepta la mai multe pentru acest discurs către națiune, în care președintele urmează să anunțe o serie de măsuri pentru milioanele de imigranți ilegali.

Ea a recunoscut că discuțiile informale cu marile canale au eșuat.

"Dar suntem siguri că discursul din această seară, având loc la ora 20.00, va fi primit cu multă atenție de presa scrisă, radiouri, pe internet și alte media audiovizuale", a declarat pentru AFP un responsabil de la Casa Albă, cu condiția anonimatului.

Două televiziuni hispanice, Univision și Telemundo, au în orice caz intenția de a-l transmite în direct, ca și CNN, MSNBC, PBS și Fox News.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Zvon / Serviciile secrete din NATO ar fi avertizat în legătură cu un „incident de securitate potențial cu impact…

2 Informație exclusivă / Nicușor Dan și Florin Cîțu se vor bate pentru Primăria Capitalei! Firea NU va candida! PM…

3 Să sperăm că aceste lucruri nu se vor adeveri

4 Așa o fi?

5 SUSPECT / Decizie ciudată în China: Șapte nave de croazieră sunt aduse în Wuhan pentru găzduirea medicilor și as…

recomandări

Te ia DNA: Gabriel Oprea

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

În California, câinii fac surfing