FOTO Răzbunare mortală: un bărbat încornorat i-a dat foc soţiei la o zi după nuntă

FOTO Răzbunare mortală: un bărbat încornorat i-a dat foc soţiei la o zi după nuntă

Veronika Filippova s-a făcut neagră de supărare când şi-a văzut mirele, pe Ivan Kusmin, dormind beat la petrecerea nunţii lor, aşa că a ajuns să facă sex cu un fost iubit drept răzbunare, relatează Daily Mail.

Chinuită de remuşcări, Veronika i-a mărturisit lui Ivan ce a făcut chiar a doua zi, iar acesta, orbit de furie, a stropit-o cu votcă, după care i-a dat foc folosind o brichetă. Femeia în vârstă de 27 de ani s-a ales cu arsuri grave pe 80% din suprafaţa corpului şi, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvată. Ivan Kuzmin şi-a mărturisit crima după ce a fost arestat de poliţia din Volgograd, Rusia.

„I-a dat foc în timp ce dormea, turnând alcool peste ea. Acum, Veronika noastră a murit”, a declarat o rudă a femeii pentru un ziar local, susţinând că bărbatul a ţinut secret faţă de proaspăta nevastă faptul că fusese condamnat pentru tentativă de viol şi tentativă de omor asupra unei minore, faptă pentru care a ispăşit 10 ani de închisoare.

„Nu a avut suficient curaj cât să-i mărturisească Veronikăi faptul că a făcut închisoare pentru că a încercat să violeze o fetiţă. E un gunoi, nimic mai mult”, mai spun rudele femeii ucise.

Poliţia a confirmat că Ivan Kuzmin a mărturisit că şi-a ucis soţia, acesta riscând să primească o sentinţă de 15 ani de închisoare.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…