FOTO Răzbunare mortală: un bărbat încornorat i-a dat foc soţiei la o zi după nuntă

FOTO Răzbunare mortală: un bărbat încornorat i-a dat foc soţiei la o zi după nuntă

Veronika Filippova s-a făcut neagră de supărare când şi-a văzut mirele, pe Ivan Kusmin, dormind beat la petrecerea nunţii lor, aşa că a ajuns să facă sex cu un fost iubit drept răzbunare, relatează Daily Mail.  

Chinuită de remuşcări, Veronika i-a mărturisit lui Ivan ce a făcut chiar a doua zi, iar acesta, orbit de furie, a stropit-o cu votcă, după care i-a dat foc folosind o brichetă. Femeia în vârstă de 27 de ani s-a ales cu arsuri grave pe 80% din suprafaţa corpului şi, în ciuda eforturilor medicilor, nu a putut fi salvată. Ivan Kuzmin şi-a mărturisit crima după ce a fost arestat de poliţia din Volgograd, Rusia. 

 

„I-a dat foc în timp ce dormea, turnând alcool peste ea. Acum, Veronika noastră a murit”, a declarat o rudă a femeii pentru un ziar local, susţinând că bărbatul a ţinut secret faţă de proaspăta nevastă faptul că fusese condamnat pentru tentativă de viol şi tentativă de omor asupra unei minore, faptă pentru care a ispăşit 10 ani de închisoare. 

 

 

 

„Nu a avut suficient curaj cât să-i mărturisească Veronikăi faptul că a făcut închisoare pentru că a încercat să violeze o fetiţă. E un gunoi, nimic mai mult”, mai spun rudele femeii ucise.

 

Poliţia a confirmat că Ivan Kuzmin a mărturisit că şi-a ucis soţia, acesta riscând să primească o sentinţă de 15 ani de închisoare.

 

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 „Antonia m-a întrebat dacă fac sex anal, iar Velea m-a scuipat și m-a înjurat de morți!”

2 „Aici e România, sunteți nebuni la cap?” / Interlopii români, război fără precedent cu mafia albaneză după ce te…

3 De citit!

4 Categoria „valori” / Așa arată casele interlopilor / Adrian Beleaua se laudă pe TikTok cu foișorul din curte

5 Soțul i-a luat copiii, iar sora a vândut-o proxeneților / Iadul trăit de o româncă, în Spania / A fost salvată de …