IMAGINI VIDEO/Un avion cu 295 de persoane la bord s-a PRĂBUŞIT în Ucraina. Toţi pasagerii au murit/Avionul ar fi fost lovit de o rachetă sol-aer de tip Buk

IMAGINI VIDEO/Un avion cu 295 de persoane la bord s-a PRĂBUŞIT în Ucraina. Toţi pasagerii au murit/Avionul ar fi fost lovit de o rachetă sol-aer de tip Buk

Un avion cu 295 de persoane la bord s-a PRĂBUŞIT în Ucraina. Toţi pasagerii au murit

Potrivit agenției Interfax, care citează un oficial al Ministerului Ucrainean de Interne, avionul ar fi fost lovit de o rachetă sol-aer de tip Buk, acesta câzând în zona controlată de forțele proruse.

Un avion de pasageri malaysian având la bord 295 de persoane, care zbura de la Amsterdam spre Kuala Lumpur, s-a prăbuşit la frontiera dintre Ucraina şi Rusia, afirmă surse citate de Reuters.

Avionul Boeing 777 al companiei Malaysia Airlines dispărut de pe radare în estul Ucrainei s-a prăbuşit în apropierea oraşului Ciahtarsk, în regiunea separatistă Doneţk, iar cel puţin 285 de persoane au murit, afirmă surse citate de Itar-Tass.

Potrivit agenţiei Interfax, avionul Boeing 777 decolase de la Amsterdam (Olanda) şi urma să ajungă la Kuala Lumpur (Malaysia).

Avionul s-a prăbuşit în estul Ucrainei, într-o zonă în care mai multe aeronave au fost atacate de către insurgenţi proruşi.

AU APĂRUT ŞI PRIMELE IMAGINI CU PRĂBUŞIREA

Agenţia Reuters nu poate confirma informaţiile furnizate de Interfax.

Accidentul are loc la mai mult de patru luni de la dispariţia unui avion cu 239 de pasageri al companiei Malayisian Arlines. Zborul MH370, care transporta 227 de pasageri de 13 naţionalităţi şi 12 membri ai echipajului, a dispărut pe 8 martie în spaţiul aerian al Vietnamului, autorităţile anunţând ulterior că toţi pasagerii au murit.


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Voi ați văzut asta? / America, oameni buni...

4 Așa o fi?

5 VIDEO București 2024...