Liderul extremei drepte olandeze propune închiderea migranților musulmani în tabere pentru a preveni 'terorismul sexual'

Liderul extremei drepte olandeze propune închiderea migranților musulmani în tabere pentru a preveni 'terorismul sexual'

Liderul formațiunii olandeze de extremă-dreapta, Partidul pentru Libertate (PVV), Geert Wilders, a cerut ca migranții musulmani de sex masculin să fie închiși în taberele de refugiați, pentru a se preveni astfel agresiunile sexuale comise de 'bombele islamice cu testosteron', relatează AFP. Într-o mesaj video publicat luni în engleză și olandeză, Wilders s-a referit la evenimentele petrecute în noaptea de Anul Nou în centrul orașului german Koln, unde sute de femei au fost agresate sexual, el considerând că și femeile olandeze riscă să pățească la fel dacă migranții musulmani vor putea să circule în continuare liberi pe stradă.

Politicianul naționalist olandez a mai spus că migranții musulmani au adus 'terorismul sexual' în Europa și a cerut din nou închiderea frontierelor blocului comunitar. 'Dar atât timp cât acest lucru nu se întâmplă (închiderea frontierelor n.red.), atât timp cât femeile noastre sunt în pericol în fața acestor bombe islamice cu testosteron, propun să închidem toți refugiații de sex masculin în centrele pentru solicitanții de azil', a indicat Geert Wilders.

Deși Olanda nu este o destinație predilectă a migranților musulmani care continuă să vină în Europa, anul trecut până în luna noiembrie au fost înregistrate circa 54.000 de cereri de azil. Resentimentele provocate de acești migranți în rândul populației olandeze au adus formațiunea lui Wilders în fruntea sondajelor, Partidul pentru Libertate (PVV) înregistrând în prezent un record de popularitate.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Eduard Hellvig, atac dur la medicul Cîrstoiu: „Când spectacolul începe să fie fluierat, își iau trusa de machiaj și își văd de drum”