Şapte răniţi într-un schimb de focuri la Chişinău

Şapte răniţi într-un schimb de focuri la Chişinău

Un schimb de focuri de armă desfăşurat marţi în cartierul Telecentru din Chişinău s-a soldat cu rănirea a şapte persoane, patru dintre care sunt poliţişti, relatează PRO TV Chişinău, în pagina online.

Şapte răniţi într-un schimb de focuri la Chişinău - VIDEO

Un bărbat în vârstă de 64 de ani a început să tragă cu o armă de vânătoare, după ce reprezentanţi ai preturii din Chişinău i-au cerut să elibereze un drum pe care l-a blocat cu plăci de beton începând din martie.

Forţele de ordine au ripostat, deschizând focul asupra atacatorului, relatează PRO TV Chişinău .

În urma incidentului, au fost rănite şapte persoane, incusiv suspectul, patru poliţişti, un angajat al preturii şi un şofer.

Cei şapte răniţi au fost transportaţi la spital.

Atacatorul a declarat că a deschis focul pentru a se apăra, deoarece poliţia ar fi tras în direcţia lui mai multe focuri de armă.

Bărbatul a afirmat că oamenii legii au venit la el în repetate rânduri, încercând să-i "distrugă garajul şi o parte din gradină".

Dacă era găsit vinovat, el riscă până la opt ani de închisoare.

 


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…