SEMN DE PACE sau de RĂZBOI? FENOMENUL BIZAR petrecut în UCRAINA a pus pe jar experţii

SEMN DE PACE sau de RĂZBOI? FENOMENUL BIZAR petrecut în UCRAINA a pus pe jar experţii

Fenomen bizar în Ucraina / FOTO: activenews.ro

Evenimentul a fost preluat de către numeroase agenții de presă din întreaga lume și a fost prezentat precum un semn divin de avertizare. La momentul respectiv, nimeni nu a înțeles despre ce este vorba, chiar dacă conflictul dintre cele două țări, Ucraina și Rusia, era în plină derulare, scrie efemeride.ro.

Imaginea este de-a dreptul șocantă prin faptul că este de o claritate ieșită din comun, iar detaliile faciale ridică orice semn de întrebare cu privire la veridicitatea sa. Interesant mai este și faptul că numeroși martori oculari, care au fost intervievați de către reporterii de televiziune, au relatat că înainte de apariția semnului divin, un OZN gigant a survolat zona. Câteva clipe mai târziu, norii au început să se adune și să formeze chipul Mântuitorului.

Pentru că fenomenul este unul de-a dreptul incredibil, specialiștii au încercat să analizeze semnificația mesajului extraterestru. S-a ajuns la concluzia că este un semn care îndeamnă la pace, în condițiile în care zona este una de conflict deschis. De asemenea, există și alte voci care susțin că de fapt chipul lui Iisus de pe cer reprezintă o avertizare cu privire la evenimentele viitoare care se vor naște în zona respectivă. Aici intervine și posibilitatea începerii unui război mondial.

Sursa: realitatea.net


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”